Een sprankelend avontuur als recruitment stagiaire op Bali

Auteur: Annelotte van der Harst

Geplaatst op: 24-05-2023

3 Minuten

532 Keer bekeken

Hoi,

Mijn naam is Annelotte en ik ben Recruitment stagiair bij Sparkling People International op Bali! Ik heb altijd al een droom gehad om stage te kunnen lopen in het buitenland (en dan het liefst zo ver weg mogelijk). En wat is er nu beter dan een stage op Bali bij Sparkling People International?!


Het moment dat ik deze kans kreeg, wist ik dat ik een onvergetelijke ervaring tegemoet ging. Mijn reis naar het exotische eiland begon vol verwachtingen en een klein beetje (heel erg veel) zenuwen. Het was een cultuurshock toen ik voor het eerst een voet zette op het prachtige Bali. Alles hier was zo anders dan wat ik gewend was. Ze rijden hier ten eerste links, wat enorm wennen was. Ook moest ik erg wennen aan de lucht die heel vervuild is door alle scooters die er reden, want dat is het meest gebruikte transportmiddel hier. Echter, zag je gelijk dat het land vol zat met rijke tradities en een bruisende cultuur. 


Een van de eerste uitdagingen waar ik mee te maken kreeg, was het tijdsverschil tussen Bali en Nederland. In het begin had ik moeite om me aan te passen aan de werktijden die ze hier op Bali hanteren (van twee uur ’s middags tot tien uur ’s avonds). Dit betekende wel dat ik in de ochtend nog vrije tijd had voordat ik naar mijn stage moest gaan, hierdoor kon ik nog even naar het strand of lekker bij het zwembad liggen (want we willen wel met een lekker kleurtje terug naar Nederland natuurlijk). Na verloop van tijd wende ik aan de nieuwe ritmes en ontdekte ik de voordelen van flexibele werktijden!


Op kantoor, in hartje Canggu, voelde ik me direct welkom en gewaardeerd binnen het bedrijf. Mijn collega's waren warm, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Ze deelden hun kennis en ervaring met mij en moedigden me aan om mijn ideeën en creativiteit te delen.


Mijn stage bij Sparkling People International op Bali is een ervaring die mij voor altijd bij zal blijven! Het was een nieuw, spannend avontuur en Sparkling People heeft me hierbij de kans gegeven om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ik ga deze ervaring meenemen in mijn verdere carrière en kan met dankbaarheid terugkijken op de tijd die ik heb doorgebracht bij Sparkling People International.


Al met al, heb ik echt een super tijd hier op Bali en raad ik het iedereen aan om uit je comfortzone te stappen en gewoon te doen!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?