Wij realiseren werkgeluk: onze route naar impact

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 25-03-2024

3 Minuten

253 Keer bekeken

Bij Sparkling People willen we impact maken. Niet alleen binnen onze eigen club, maar ook impact voor onze klanten en kandidaten. We focussen ons op werk. Werk is immers een plek waar je soms wel 40 uur per week doorbrengt. Je collega's zie je soms meer dan je eigen partner. Daarom is het ook zo belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Dat je werkgeluk ervaart.

Daar willen wij impact op maken. We realiseren duurzaam werkgeluk voor zowel kandidaten als klanten. Dit streven ligt ten grondslag aan alles wat we doen en vormt de essentie van ons eigen werkplezier en ons gevoel van voldoening.

Hoe we dit aanpakken? Door ons werkgeluk model toe te passen. Hierin is werkgeluk gebaseerd op zes pijlers: richting, vitaliteit, omgeving, verbinding, ontwikkeling en fun.


1. Richting

Ons team werkt samen in een duidelijke richting. Door helderheid in doelen en missie zorgen we ervoor dat iedereen weet waar we naartoe gaan. Deze gemeenschappelijke bestemming geeft richting en duidelijkheid. Wij zijn namelijk onderweg naar een toekomst waarin werkgeluk centraal staat.


2. Vitaliteit

Vitaliteit is belangrijk om goed in je vel te zitten. We stimuleren een cultuur waarin gezondheid en welzijn voorop staan, omdat we zien dat een vitaal team veerkrachtiger, creatiever en productiever is. Inzet voor vitaliteit is een investering in het geluk en de tevredenheid van iedereen in het bedrijf.


3. Omgeving

De omgeving waarin je werkt, heeft grote impact op het welzijn en het vermogen om een stapje extra te zetten. We streven er daarom naar om een werkplek te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend: een plek waar je elke dag met plezier naartoe gaat.


4. Verbinding

Bij Sparkling People vinden we verbinding belangrijk. Door een cultuur van inclusiviteit en samenwerking te bevorderen, creëren we een omgeving waarin iedereen zich onderdeel voelt van een groter geheel. Deze verbinding versterkt het team en draagt bij aan collectief werkgeluk.


5. Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We geloven dat persoonlijke en professionele ontwikkeling niet alleen essentieel zijn voor individueel werkgeluk, maar ook voor het succes en de innovatie van een bedrijf als geheel.


6. Fun

Plezier hebben in wat je doet, is fundamenteel. Daarom omarmen we humor en plezier als cruciale elementen binnen onze bedrijfscultuur. Door plezier te integreren in het dagelijkse werk, versterken we de banden binnen het team en bevorderen we een positieve en energieke werksfeer. 


In onze missie om werkgeluk te realiseren, zien we dat het pad naar de finish en succes niet alleen wordt bepaald door wat er bereikt wordt, maar ook door hoe we die prestaties benaderen. Door ons te richten op deze zes pijlers van het werkgeluk model, bouwen we niet alleen aan ons eigen werkplezier, maar creëren we ook een diep gevoel van voldoening en impact bij onze kandidaten en klanten. Dit is hoe we bij Sparkling People aan een gelukkiger, gezonder en meer verbonden werkwereld bouwen.

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?