Sparkling People Alkmaar is verhuisd

Auteur: Renate Pauw

Geplaatst op: 10-04-2024

2 Minuten

239 Keer bekeken

Een nieuwe mijlpaal!

Want met 10 man op 60 vierkante meters kan je toch echt wel zeggen dat we uit ons kantoor groeide.


Wie weleens bij ons oude kantoor op de Kennemerstraatweg is geweest, zag dat het altijd een gezellige boel was, maar ook echt wel tijd voor wat meer focus en rust.


Met kantoorhond Cooper en een aantal ADHD'ers in het team struikelde je altijd wel over een tennis- of pingpong bal. Als Recruiter ben je veel aan het bellen of heb je face to face gesprekken met kandidaten. Door de beperkte vierkante meters kwamen we bespreekruimtes te kort en werkten we al een tijdje met een boekingssysteem. Dat was voor toen een prima oplossing, maar niet voor de lange termijn. 


Tel daarbij op dat we midden januari onze nieuwste Sparkler Hidde mochten verwelkomen. Kortom, het was echt tijd voor Sparkling Alkmaar kantoor 2.0!


Het nieuwe kantoor vonden we gelukkig al vrij snel.

Comeniusstraat, een ruimte die wel drie keer zo groot is, en waar Cooper en de ADHD'ers dus alle mogelijkheden hebben om rond te rennen. Het ligt net iets buiten de binnenstad, dus de gezellige wandelingen naar de stad of het park moeten we helaas missen. Maar daarvoor in de plaats kregen we een ruimte terug waarin maar liefst 18 bureaus en 3 bespreekruimtes met gemak passen. Parkeren is ook niet langer meer een probleem en ook hoeven we er nooit zelf meer voor te zorgen dat de ruimtes worden schoongemaakt. 


New year stands for new beginnings, dus 2 januari was dé dag dat we gingen verhuizen.

Met een kleine kater gingen we met het team aan de slag en binnen no-time waren alle spullen over. In de middag konden we onze laptops alweer openklappen en gingen we weer over tot de orde van de dag. Het ging zo soepel, dat we bijna een Sparkling verhuisservice zouden kunnen oprichten!


Ruim op tijd stond ook de werkplek voor Hidde klaar, en dat was niet voor niets. Hij heeft zijn eerste weken bewezen dat een vliegende start mogelijk is. Of heeft dat iets te maken met de focus en rust, maar toch ook de gezelligheid die ons nieuwe kantoor uitstraalt?


Ben jij nou ook benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Je bent van harte welkom op de Comeniusstraat 5 in Alkmaar om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen! 

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?