Een sprankelende kwartaalmeeting

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 22-07-2024

3 Minuten

92 Keer bekeken

De kwartaalmeeting.

Een vierjaarlijks evenement wat veel bedrijven op de agenda hebben staan. Het is een moment om terug te blikken, successen te vieren, teleurstellingen samen te verwerken en vooruit te blikken naar de maanden die komen gaan. Ook bij Sparkling People vinden we het belangrijk om stil te staan: wat hebben we de afgelopen maanden gedaan, waar staan we nu en waar bewegen we de komende maanden heen? Zo'n moment van reflectie geeft richting, en biedt ook de mogelijkheid om die richting bij te sturen als dat nodig is.


Een Sparkling kwartaalmeeting

Vorige week was het dan ook weer zo ver: de tweede kwartaalmeeting van 2024 stond op het programma. De agenda's waren al vanaf 13:00 uur geblokt, want er stond een vol programma klaar voor de Sparklers. Dit keer mocht Alkmaar afreizen naar Haarlem (dit wisselt iedere kwartaalmeeting).

In het regenachtige Haarlem begon de kwartaal meeting met een gezamenlijke - en terugkerende - sessie: de terugblik op Q2. Renate deelde mooie cijfers over de ontwikkeling van Sparkling People. Daarna was het tijd voor Sparkling Solutions, Allure en Handen Uit de Mouwen om een blik te werpen op afgelopen kwartaal.

Wij geloven dat je successen samen moet vieren. Louise werd daarom in het zonnetje gezet vanwege haar veerkracht en de eigenaarschap die ze toont in haar trajecten. Michelle kreeg applaus wegens haar avontuurlijke instelling, die haar van de ene naar de andere RPO opdracht brengt.

Daarna was het tijd voor een terugblik vanuit Jeroen. Hij was voor het eerst (!) in acht jaar niet aanwezig op de kwartaalmeeting: Jeroen stond op het punt om vader te worden! Met een videoboodschap vertelde hij het team hoe we het volgende kwartaal gaan aanvliegen.


Een sprankelende activiteit

Bij Sparkling People hebben we de volgende regel: halen we het kwartaal, dan wordt er een feestelijke activiteit georganiseerd. Halen we het niet? Dan niet!

Zoals je misschien kunt aflezen aan bijgevoegde foto, was kwartaal twee van 2024 een succes. Tijd voor feest dus!

Om 14:00 uur kwam Schipper Peter voorvaren met zijn Waterkoets. Helaas voor ons (maar vooral voor de Schipper) kwam het met bakken uit de lucht... Dat betekende: kap omhoog en schuilen voor al die druppels. Gelukkig waren er genoeg hapjes en drankjes om ons gezelschap te houden.

Na dit feestelijke rondje over het Spaarne was het tijd voor eten! We hebben heerlijk gegeten in Haarlem, waarna drankjes, nog meer drankjes en gezellige dansjes volgden. Het was een mega geslaagde dag!


Waarom een kwartaalmeeting?

Een kwartaalmeeting past bij ons. Door alle teams en labels een middag samen te brengen, creëer je verbinding. Daarnaast zorgt de terugblik voor impact, en de blik vooruit voor eigenaarschap. Wij raden ieder bedrijf aan om een kwartaalmeeting te organiseren!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?