Sparklingpeople login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Social Login

Een cv is dé manier om jezelf te presenteren. Neem daarom de tijd om een goede op te stellen – eentje die je kunt gebruiken voor meerdere functies en bedrijven. Helaas zien we vaak cv’s waar we niet erg enthousiast van worden. Zonde, want er zijn tegenwoordig genoeg gratis cv templates online te vinden, waardoor het vrij eenvoudig is een goed exemplaar op te maken. Naast de lay-out is de inhoud natuurlijk ook erg belangrijk. Dit zijn 6 punten waar wij op letten:

1. Voeg bij het solliciteren een cv toe!
Misschien een inkopper, maar het komt nog vaak genoeg voor dat we een sollicitatie binnenkrijgen zonder bijlage. Een motivatie is niet verplicht, maar we hebben wel een cv nodig. Met een opsomming van opleidingen en werkervaring kunnen we jou beter helpen bij het uitkiezen van een geschikte baan.

2. Chronologische volgorde

Onze voorkeur gaat uit naar een cv op chronologische volgorde. Begin met jouw meest recente werkervaring.

3. Geen lappen tekst

Schrijf per functie beknopt op wat de werkzaamheden zijn. Liever geen lappen tekst, want deze worden vaak overgeslagen. We willen in één oogopslag zien waar je gewerkt hebt en wat je daar deed.

4. Zet als starter al jouw werkervaring erop

Zelf was ik net afgestudeerd toen ik bij Sparkling People werd uitgenodigd. Mijn cv had ik heel beknopt gehouden en alleen de banen waarvan ik dacht dat ze relevant waren, stonden erop. Het callcenterbaantje dat ik als 16-jarige had, kwam dus niet op mijn cv terecht. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam ik erachter dat Jeroen ervaring als callcenter medewerker juist waardeert. Dit had ik er dus prima op kunnen zetten!

5. Voeg een foto toe

Een foto maakt een cv meteen een stuk persoonlijker. Let wel op wat voor foto je kiest. Sportschool selfies en wazige foto’s worden wat minder gewaardeerd!

6. Kijk hem goed na

Jouw cv is een visitekaartje. Staan er allemaal spelfouten in? Grote kans dat hij dan snel aan de kant wordt gelegd en je niet wordt uitgenodigd. Kijk hem daarom altijd goed na - laat desnoods iemand anders jouw cv nalezen.

 

Weet je nog steeds niet zo goed waar je moet beginnen bij het opstellen van een cv? Google dan eens op ‘gratis cv templates’. Er zijn genoeg mooie cv templates die je kunt opmaken in bijvoorbeeld Word, PowerPoint en Photoshop. Succes & laat het ons weten als je op zoek bent naar een nieuwe baan! 

Onderdeel uitmaken van Sparkling People?


Schrijf je online in
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.

Solliciteer op vacatures bij leuke werkgevers
Zorg dat je opvalt met een sprankelende motivatie.

Leer ons kennen in een persoonlijk gesprek
Ontdek of we bij elkaar passen.

Laat ons contact leggen met leuke bedrijven
Wij zorgen ervoor dat jij bij sprankelende werkgevers aan tafel komt.

Laat een verbluffende indruk achter
Zorg dat je sprankelend overkomt!

Wil jij onderdeel uitmaken van Sparkling People of heb je vragen?
Bel 023-7440504  

Stuur even een appje of Neem contact op!

Social Media

Volg Sparklingpeople op je favoriete social media kanalen.

Volg ons op:

     

Contact Informatie

Contact opnemen met Sparklingpeople kan op de volgende manieren:
  info@sparklingpeople.nl
 023 - 7440504