Sparklingpeople login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Social Login

Het begon een beetje als een grap - Jeroen die met het idee kwam om een personal trainer in te huren.

‘Kom op Kim, schrijf een vacaturetekst en plaats hem op LinkedIn! Dit wordt leuk!!’

Iedereen die Jeroen kent, weet hoe enthousiast hij kan zijn.
Iedereen die mij kent, weet dat dit hélemaal niks voor mij is.

Maar goed: een beetje uit mijn comfortzone, het scheelde me weer 1x per week naar mijn eigen sportschool te gaan én (niet geheel onbelangrijk) Jeroen beloofde Gina en mij dat wij de personal trainer mochten uitkiezen.

Op zoek naar een personal trainer

De vacaturetekst kwam online en werd op LinkedIn geplaatst. Dat er zoveel reacties op zouden komen, zagen we niet helemaal aankomen. Ik heb veel mailtjes gehad van trainers met inspirerende verhalen en helaas ook een hoop moeten afwijzen. Aan 1 hadden we immers genoeg. En het werd Thijs van Fundamentals – Personal Training!

Bootcampen op werk

De eerste keer was wel een beetje wennen. Om 17:30 begon het omkleden. Het is gek hoor, om je collega’s op kantoor in sportkleding te zien. Het deed me een beetje denken aan een schoolreisje. In ons magazijn was Thijs al bezig om alle attributen klaar te zetten. En voordat we het wisten was onze werkplek omgetoverd in een sportschool!

De les is mij alles meegevallen. Of beter gezegd: ik vond het écht heel leuk! Nu kwam dit deels omdat ik de halve les de slappe lach had, maar ook omdat ik het gevoel had echt wat nuttigs gedaan te hebben. Met een groep werk je toch wat harder. En ook veel credits naar Thijs die je op een positieve manier pusht wat meer uit jezelf te halen!

Ik was erg verbaasd toen ik de volgende dag nauwelijks spierpijn had. Waarschijnlijk waren mijn spieren nog verdoofd, want die dag dáárna hadden Gina en ik het wel zwaar na uitgaan :-)

Fit worden en teambuilding

Ondertussen doen we dit nu al een paar weken en het is een groot succes! De eerst les kregen we nog in het magazijn, maar de rest van de lessen waren allemaal buiten. Het is fijn om te merken dat je elke week weer een beetje sterker wordt, en daarnaast is dit uitstekend voor de teambuilding.

Ik was eerst sceptisch, maar raad het nu iedereen aan!

Onderdeel uitmaken van Sparkling People?


Schrijf je online in
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.

Solliciteer op vacatures bij leuke werkgevers
Zorg dat je opvalt met een sprankelende motivatie.

Leer ons kennen in een persoonlijk gesprek
Ontdek of we bij elkaar passen.

Laat ons contact leggen met leuke bedrijven
Wij zorgen ervoor dat jij bij sprankelende werkgevers aan tafel komt.

Laat een verbluffende indruk achter
Zorg dat je sprankelend overkomt!

Wil jij onderdeel uitmaken van Sparkling People of heb je vragen?
Bel 023-7440504  

Stuur even een appje of Neem contact op!

Social Media

Volg Sparklingpeople op je favoriete social media kanalen.

Volg ons op:

     

Contact Informatie

Contact opnemen met Sparklingpeople kan op de volgende manieren:
  info@sparklingpeople.nl
 023 - 7440504