Onze leukste bijbanen op een rij

Auteur: Kim Dönzelmann

Geplaatst op: 17-06-2019

3 Minuten

1449 Keer bekeken

Het is juni. Dit betekent dat voor veel mensen de zomervakantie ein-de-lijk in zicht is! Een mooi moment om aan een (nieuwe) bijbaan te beginnen. En laten wij nou net een paar leuke bijbanen in de aanbieding hebben. Bijbanen die flexibel in te delen zijn en daarom ook na de vakantie goed te combineren zijn naast school/studie en een tweede baan. Voor deze banen hebben we regelmatig nieuwe talenten nodig - reageer dus zeker wanneer je interesse hebt!

Commercieel medewerker in Alkmaar

Wanneer je dit bedrijf binnenloopt, valt meteen het mooie pand op! Ik heb hier een tijdje geleden gefilmd en kreeg er meteen een goed gevoel bij. Het is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kun je hier in de pauze darten, tafelvoetbal spelen, of zitten aan de mooie bar! Daarnaast wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Als commercieel medewerker zal je ondernemers en bedrijven telefonisch benaderen voor de verkoop van bedrijfspresentaties, websites en online marketingdiensten. Je hebt geen ervaring nodig. Je wordt opgeleid - wat ook weer een mooie toevoeging is op jouw cv!

Bekijk de vacature commercieel medewerker in Alkmaar hier

Junior accountmanager / planner in Amsterdam

Dit bedrijf gelooft in duurzaamheid. Ze willen bedrijven helpen met het maken van slimme keuzes, waardoor ze minder geld kwijt zijn én het milieu niet vervuilen. Aan jou de taak om dit aan bedrijven te verkopen. Daarnaast hebben ze een kantoorhond. Coco houdt van knuffelen, dus wanneer je van honden houdt, is dit een leuke bonus! 

Ze zoeken iemand voor 16 uur in de week. Het is de bedoeling dat je 1 volle dag werkt (de dag mag je zelf uitkiezen) en de rest van de uren zijn vrij in te vullen. Een mooie, flexibele bijbaan!

Bekijk de vacature junior accountmanager in Amsterdam hier

Callcenter medewerker in Alkmaar of Leiden

Heb je een vlotte babbel en wil je in de toekomst de sales in? Dan is dit een hele mooie eerste stap. Als callcenter medewerker leer je hoe je mensen telefonisch benadert. Een skill die bij veel beroepen van pas komt. Daarnaast werk je in een leuk team! De vrijdagmiddagborrels zijn érg gezellig.

Bekijk de vacature callcenter medewerker in Alkmaar hier

Bekijk de vacature callcenter medewerker in Leiden hier

Sales promotor in Amsterdam

Voor het mooie goede doel Artsen zonder Grenzen zijn we op zoek naar sales promotors! Deze vestiging van Artsen Zonder Grenzen zit in een mooi ingericht kantoor in Amsterdam West. Je werkt met een klein en hecht team en je hebt geen sales ervaring nodig. Het kantoor is elke dag tot 21:00 open. Niet omdat je tot zo laat werkt, maar omdat je altijd welkom bent om nog een drankje te doen met collega’s! Dit vat ook goed de sfeer daar samen: gezellig en ongedwongen. 

Er is een coach aanwezig, die ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf haalt. Tot slot zijn er goede doorgroeimogelijkheden op de vestiging of het hoofdkantoor. 

Bekijk de vacature sales promotor in Amsterdam hier

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?