Mijn eerste jaar bij Sparkling People!

Auteur: Gina Wit

Geplaatst op: 02-10-2019

3 Minuten

1768 Keer bekeken

Mijn eerste jaar bij Sparkling People zit erop. Aan de ene kant is dit jaar ontzettend snel voorbij gevlogen, maar aan de andere kant voelt het als gisteren dat ik mijn diploma had gehaald, met een enkeltje het vliegtuig instapte en een mooi avontuur aanging.

Student, reiziger en ‘volwassene'

Ik kijk terug op een ontzettend leerzaam jaar, zowel op werk als op persoonlijk gebied. Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe mensen ontmoet en kunnen bijdrage aan een mooie, nieuwe stap in het leven van mensen: namelijk een nieuwe baan! Net zoals mijn leven een jaar geleden veranderde van student, reiziger, naar een volwassen leven, eigen huis en fulltime baan bij Sparkling People.

Wat vind ik leuk aan mijn baan?

Ik heb het ontzettend naar mijn zin en nog geen dag spijt gehad voor mijn keuze om bij Sparkling People aan de slag te gaan. Naast tof werk, heb ik ook leuke collega’s met wie ik na werktijd regelmatig leuke dingen onderneem en is het altijd gezellig bij ons op kantoor. Soms iets TE gezellig zelfs! 😊

Elke dag haal ik veel plezier uit het contact met kandidaten en mijn dag is helemaal geslaagd wanneer ik iemand aan een nieuwe baan heb kunnen helpen. Ik kan dan ook met trots zeggen, dat ik de doelstelling die ik in het begin van het jaar had gesteld, heb gehaald. Een doelstelling die eigenlijk onmogelijk leek. En dit zelfs binnen mijn eerste jaar!

De struggles van een recruiter

Naast deze successen, heb ik afgelopen jaar ook te maken gehad met teleurstellingen. Kandidaten die niet komen opdagen bij onze klanten, toch niet starten, of slechte indrukken achterlaten. Opdrachtgevers die uiteindelijk een opdracht intrekken, omdat er toch geen plek is. Wat resulteert in dat ik zes enthousiaste kandidaten moet afwijzen, die allemaal de moeite hebben genomen om te reageren en bij ons langs te komen voor een kennismaking. Of iemand geplaatst hebben, wat vervolgens niet doorgaat.

En zo heb ik nog wel een aantal voorbeelden, waar ik mij dagelijks nog steeds over kan verbazen.

Het mooie hieraan is dat het extra energie geeft wanneer je die in de eerste instantie onmogelijk lijkende target wél haalt. Of wanneer je iemand onverwachts aan een baan helpt. En dat is toch wel waarvoor ik het doe!

Op naar een nieuwe uitdaging!

Het leukste aan het werken bij Sparkling People, is dat ondernemerschap wordt gestimuleerd.

En hoe?! Vanaf januari mag ik mijzelf namelijk vestigingsmanager noemen van Sparkling People Alkmaar! Een toffe nieuwe uitdaging, waar ik ontzettend veel zin in heb!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?