Originele teamuitjes op werk

Auteur: Kim Dönzelmann

Geplaatst op: 11-11-2019

2 Minuten

1582 Keer bekeken

Wist je dat bijna de helft van de Nederlanders geen teamuitje heeft op werk? En dat een kwart van de mensen die wél een teamuitje hebben, het geen leuke activiteit vindt? Zonde! Met een bedrijfsuitje heb je niet alleen een leuke dag buiten kantoor, maar het is ook nog eens hartstikke goed voor de teambuilding! Wij hebben daarom 5 originele teamuitjes op een rij gezet.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat sportieve teamuitjes, gecombineerd met een borrel het meeste in de smaak vallen. (En dan niet de borrel tijdens de activiteit (wat overigens ook heel leuk kan zijn), maar erna). Nu hebben wij hier geen uitgebreid onderzoek naar gedaan, máár we hebben wel een idee van wat ons team leuk vindt. En dat is het volgende:

1. Skiën of snowboarden

Ons laatste kwartaaluitje gingen we skiën! Ideaal nu het kouder is. De ervaren skiërs krijgen alvast een voorproefje van hun komende wintersportvakantie en de amateurs mogen de koude vloer knuffelen! En achteraf lekker opwarmen met warme chocolademelk… Of een paar biertjes!

2. Wc-pot rijden

Je maakt 2 teams, vervolgens leg je op een gemotoriseerde wc-pot een parcours af en gedurende de race moet je zoveel mogelijk wc-rollen verzamelen. Oja, en dit allemaal in je badjas. Klinkt top toch! Er zijn meerdere bedrijven die deze mooie sport aanbieden.

3. Wakeboarden

Wanneer het lekkerder weer is, is wakeboarden een aanrader! Je kan dit doen op een baan, waarbij je geen ervaring nodig hebt. En dit is ook prima te combineren met een borrel. Eerst een uur wakeboarden en daarna lekker bijkomen in de zon met een drankje!

4. ROADTRIP

Heb je een hecht team? Dan is het ook leuk om er een weekenduitje van te maken! Wij hebben zelf een target gezet op onze volgende bestemming. Hoe beter we presteren, hoe leuker de bestemming. Target 1: Texel, target 2: Antwerpen en target 3: Winterberg!

5. Schietbaan

Kleiduifschieten, lange- of korte baan schieten, óf pijl en boogschieten. Er zijn verschillende schietarrangementen die je met het team kunt doen. (Verder ben ik wel anti-wapens J)

Het is altijd een goed idee om werknemers erbij te betrekken. Was iemand ontevreden met de activiteit? Laat hem of haar dan de volgende keer met een (paar) optie(s) komen. Het is lastig om iedereen tevreden te stellen, maar het is goed wanneer er geluisterd wordt!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?