Sparklingpeople login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Social Login

Ondernemen

Al sinds jaar en dag droom ik over het hebben van een eigen bedrijf. Vier jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan en startte ik met twee vrienden Zomaar Events. 

Het eerste jaar was zwaar.

Slapen-bij-moeder-op-zolder-en-appartement-via-Airbnb-verhuren zwaar. 

Een succesvol bedrijf

Na een paar jaar van onvermoeide inzet en de hulp van waanzinnig personeel gaat het lekker. Zo lekker dat ik rondcross in een waanzinnige auto en eindelijk weer vier keer per week uit eten kan. Ik krijg een dochter en ik kan ervoor zorgen dat zij zich geen zorgen hoeft te maken over geld. HET GAAT GOED! 

Maar lang niet goed genoeg. Ondernemen stroomt door m’n bloed. De drang naar progressie is zó groot dat ik weet dat er nooit een moment zal komen dat ik tevreden ben. 

Coronavirus

Dan wordt de wereld getroffen door een virus dat de naam van mijn favoriete biermerk draagt. Ik zie lege schappen in de AH en lege kantoren. Ik zie personeel met angst in de ogen en personeel vol vechtlust. Ik zie klanten kapotgaan en klanten die hun omzet verviervoudigen. Kandidaten maken zich druk. ‘Gaat mijn nieuwe baan nog wel door?’ ‘Als ik niet thuis mag werken, dan meld ik mij ziek!’

Poep raakt de ventilator. Natuurlijk waren we met Sparkling People voorbereid op een komende laagconjunctuur, maar dat het zo snel zou gaan, had ik niet verwacht. Misschien naïef. Maar dat hoort bij mijn positieve instelling.

Vechten, vluchten of bevriezen. 

Direct ontdek ik wat er in mij naar boven komt. Ik heb mensen in dienst die NU op mij rekenen. We gaan vechten! We gaan door! Ik heb opeens zorgen maar geen stress. We worden getroffen, maar deze periode is eindig. Niemand weet hoe lang het duurt, maar we gaan straks weer opbouwen en daar maakt Sparkling People zich nu al voor klaar.

De komende tijd focussen we op het helpen van bedrijven die NU pieken (zoals onze eigen Weekend Webshop). We helpen ze aan talent dat het NU opeens heel zwaar heeft. Zoals onze eigen event managers. Naast het slaan van dit soort bruggen, zorgen we de komende tijd voor een fundament dat klaar staat voor opbouw bij onze klanten. We zijn er voor jou als je nu zonder baan zit- en als je NU mensen nodig hebt.

Misschien gaat dit virus ervoor zorgen dat ik weer - en in dit geval met vriendin en dochter – op de zolder van mijn moeder ga slapen. Maar ook dat is tijdelijk.

Ik ben klaar om te vechten en mijn verantwoordelijkheid als ondernemer te blijven dragen.

Let’s go!

Onderdeel uitmaken van Sparkling People?


Schrijf je online in
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.

Solliciteer op vacatures bij leuke werkgevers
Zorg dat je opvalt met een sprankelende motivatie.

Leer ons kennen in een persoonlijk gesprek
Ontdek of we bij elkaar passen.

Laat ons contact leggen met leuke bedrijven
Wij zorgen ervoor dat jij bij sprankelende werkgevers aan tafel komt.

Laat een verbluffende indruk achter
Zorg dat je sprankelend overkomt!

Wil jij onderdeel uitmaken van Sparkling People of heb je vragen?
Bel 023-7440504  

Stuur even een appje of Neem contact op!

Social Media

Volg Sparklingpeople op je favoriete social media kanalen.

Volg ons op:

     

Contact Informatie

Contact opnemen met Sparklingpeople kan op de volgende manieren:
  info@sparklingpeople.nl
 023 - 7440504