De leukste zakelijke cadeaus

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 27-11-2020

3 Minuten

2976 Keer bekeken

De zoektocht naar een leuk en origineel zakelijk cadeau kan een flinke struggle zijn, of het nu voor een klant, collega of een leverancier is. We kennen allemaal wel de ‘big three’ binnen deze cadeaus: een flesje wijn, een notitieboekje of een bosje bloemen. Op zich niks mis mee, maar eigenlijk wil je natuurlijk iets geven dat sprankelender is: iets dat echt een glimlach op het gezicht van jouw zakelijke relaties brengt. Wat zijn nu leuke en onvergetelijke zakelijke cadeaus? Wij proberen je een beetje op weg te helpen met onderstaande suggesties, lees snel verder!

Lord of Lady van een stukje Highland

Dit is mijn persoonlijke favoriet! Op de website www.highlandtitles.nl/ koop je voor een luttele €50 een stukje wildernis in Schotland en help je met het behoud hiervan. Mooie bijkomstigheid: je ontvangt een officieel certificaat en mag jezelf vanaf dat moment Lord of Lady van Glencoe noemen. Je geeft jouw zakelijke relaties dus een stukje Schotland én een titel cadeau, hoe leuk is dat!

Koffiemok met temperatuurregelaar

We kennen het allemaal wel: je bent druk aan het werk en vergeet jouw overheerlijke koffie op te drinken. Gevolg: de koffie is koud... Voor jouw tech-savvy relaties is dit probleem verleden tijd met deze koffiemok met temperatuurregelaar! Via jouw smartphone kun je de temperatuur in de mok regelen, kun je bijhouden worden hoeveel cafeïne je binnenkrijgt, en nog veel meer. Superhandig als je het mij vraagt en een ideaal cadeau voor jouw drukbezette zakelijke relaties.

Geef een boom cadeau

Het grootste cadeau ter wereld aan jouw zakelijke relaties geven, het kan via  www.treesforall.nl/doe-mee-plant-een-boom/ Je koopt éen of meerdere bomen, en helpt op die manier om een groenere aarde en een gezondere leefomgeving te creëren. Jouw relatie krijgt een certificaat en is de trotse eigenaar van een boom die bijdraagt aan een beter klimaat en meer biodiversiteit. Ideaal voor milieubewuste goeddoeners!

Een Biermusketier borrel

Als het straks (post Covid-19) allemaal weer mag, is er een ongekende behoefte aan gezelligheid op de werkvloer (voorspel ik). Hoe leuk is het dan om jouw zakelijke relaties een borrel cadeau te doen. Zelf geven wij vier keer per jaar éen van onze klanten een Biermusketier borrel cadeau. Hier krijgen wij zulke leuke en positieve reacties op! (zie: www.debiermusketiers.nl/) De borrels kun je ook cadeau geven aan een vertrekkende collega: je geeft hem of haar lifetime membership als afscheidscadeau. Een leuke manier om in contact te blijven en om eventuele re-boarding te stimuleren!

Sporten op de zaak

Gezond en fit blijven is in deze tijd belangrijker dan ooit. Daarom kan het leuk zijn om een sportinstructeur naar het bedrijf van jouw zakelijke relatie te sturen voor een uurtje bewegen! Leuk om samen met alle collega’s te doen en goed voor de teamspirit (en natuurlijk voor die Summer body).

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?