Het leukste recruitment bureau van Nederland

Auteur: Jeroen Tenhaeff

Geplaatst op: 04-06-2021

4 Minuten

3546 Keer bekeken

‘In 2022 zijn wij het leukste recruitment bureau van Nederland.’

Dit is slechts een onderdeel van ons visie statement dat in 2017 werd opgeschreven (het overige deel is wel meetbaar). Toch is deze stip op de horizon voor mij enorm belangrijk. Niet de grootste, wel de leukste!

Waar komt dat vandaan?

Tijdens één van mijn eerste baantjes haalde de Australische event guru William een nieuwe event manager binnen. Wouter (de event manager) was het niet helemaal eens met de bottom-line gedreven beslissingen die zijn werkgever nam. Wouter was wel een held!
Tijdens een sessie waarin hij heel onhandig toegaf het eigenlijk wel met ons eens te zijn (hij zat aan de andere kant van de tafel) hoorde ik William vol verbazing zeggen: ‘Come over Wouter- work for us!’ ‘Why?’, stamelde Wouter…. ‘It’s simple: more fun!’

Misschien is dit altijd blijven hangen.

Toch zit er ook wel iets meer achter. We zijn vaker op werk dan dat we thuis zijn, dus laten we het op kantoor leuk maken. Maar dat is het niet. Mij viel al jaren geleden op dat vacatures binnen Leisure en Events toptalent aantrekken. Waarom? Fun, lachen werkt stress verlagend! Maar bovenal: ik gun de teams binnen Sparkling People blije collega’s. Ik beloof onze klanten blije contactpersonen en onze talenten een happy recruiter! 

We zijn onderweg

Mooi verhaal hoor, maar eerlijk gezegd ben ik snel geneigd om in een soort van tunnel naar de overige visie statements te jagen, omzet, plaatsingen x aantal kantoren: GAAN!

Gelukkig dwing ik mezelf vaak genoeg om aan de bouw van dat leukste recruitment bureau van Nederland te werken.  Het programma dat hieruit is ontstaan voor onze mensen is altijd in beweging. Het wordt steeds aantrekkelijker en ik ben er apentrots op! Dit programma zorgt voor een glimlach op het gezicht van ons team.

Maar daarmee zijn we er nog niet! Wat doen we dan voor talent dat we bemiddelen? Hoe brengen we de glimlach over op klanten? Daar hebben we even over gedaan, maar ook daarvoor komt stukje bij beetje een pracht programma uit! Het is inmiddels bijna eind 2022 toch?

De glimlach overbrengen op onze kandidaten

De goede zorg voor talent dat wij bemiddelen wordt aangevuld met een tof programma!

Met trots kan ik aankondigen dat wij een samenwerking zijn gestart met 5 waanzinnige merken die perfect aansluiten bij onze kernwaarden: avontuur, glimlach en vriendenteam.
Deze partners zullen vanaf 11 juni hele toffe acties aanbieden voor onze talenten. Want naast het harde werk gunnen wij onze talenten ook veel fun en avontuur!

In de komende weken wordt per partner bekend wat onze kandidaten te wachten staat! Onze geregistreerde kandidaten kunnen vanaf 11 juni gebruik maken van hele toffe acties van:

·       Paracentrum Texel;

·       Marley Spoon;

·       Fletcher Hotels;

·       Dinnerly;

·       Basic Fit.

Houd LinkedIn en onze blogs in de gaten. Per week wordt de inhoud van de kennismakingsacties bekend gemaakt en delen we waarom deze partners voor een glimlach zorgen!

 

P.S. Vanaf 11 juni ontvangen nieuwe inschrijvingen de kennismakingsacties! Dus kun je niet wachten tot de ‘onthulling’? Schrijf je dan in en geniet van bijvoorbeeld een hotelovernachting voor maar 3 tientjes!
P.P.S. Wat klanten hieraan hebben? Toestroom van blije medewerkers in aanvulling op een contactpersoon die werkt met een glimlach!

 

Staat jouw bedrijf nog niet in bovenstaand rijtje, maar kan je niet wachten om je aan te sluiten, neem dan snel contact met ons op!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?