Recruitment bureau Alkmaar stimuleert rust

Auteur: Jeroen Tenhaeff

Geplaatst op: 17-06-2021

2 Minuten

1469 Keer bekeken

Wij zijn onderweg naar de titel ‘het leukste recruitment bureau van Nederland’. Bestaat dat? Lastig… Als je deze zin googelt, staan we inmiddels op de eerste pagina - maar we zijn er nog lang niet! Eerst moeten we de band met onze kandidaten versterken door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Daar hebben we iets leuks voor, of moet ik zeggen iets om te ontspannen?

Work hard, Play hard, Rest hard

Werken bij een recruitment bureau in Alkmaar betekent lange dagen, veel ballen tegelijk hooghouden en daarbij komt vaak hoge werkdruk kijken. Ook de talenten die wij bemiddelen in sales, marketing of servicebanen belanden in een high performance organisatie. Van onze mensen worden daarom topprestaties verwacht! Slaap en ontspanning zijn key elementen om te zorgen dat deze prestaties waargemaakt kunnen worden. Wij stimuleren daarom niet alleen maar hard werken en lol maken, maar juist ook keihard uitrusten.

Een hotelovernachting bij Fletcher staat garant voor rust en ontspanning

Vlak bij ons recruitment bureau in Alkmaar heeft Fletcher twee prachtige hotels: Fletcher hotel Marijke en Fletcher hotel Heiloo. Als succes bij ons met een teamuitje wordt gevierd, dan eindigt de dag vaak met een hotelovernachting.

Ik merk dat het afsluiten van een mooie dag met een overnachting het team nog meer verbindt en dat ‘even weg van huis’ garant staat voor ontspanning.

Na ons teamuitje hebben wij met z’n allen in Hotel Marijke overnacht. Dit hotel ligt midden in het kunstenaarsdorp waar ik vandaan kom, Bergen. In Bergen werd in het bewuste weekend een culinair event georganiseerd en wij sloten het beste kwartaal van 2019 af! Dat hebben we goed gevierd - na een welverdiend culinair event stond het team van Hotel Marijke voor iedereen klaar. We hebben fantastisch geslapen en de volgende ochtend genoten van een overcompleet ontbijt in Restaurant Marijke.

Waarom wij rusten stimuleren?

Ontspanning en rust dragen bij aan topprestaties op de werkvloer. We zijn er daarom heel blij mee dat Fletcher Hotels bijdraagt aan de ontspanning van onze talenten met deze enorme korting! Verblijf in één van de ruim 100 unieke hotels in Nederland voor slechts 30,- als jij je nu bij ons inschrijft!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?