Recruitment bureau uit Haarlem deelt uit

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 09-07-2021

2 Minuten

1500 Keer bekeken

De weg naar het leukste recruitment bureau van Nederland is ingezet.

Als je deze zin googelt staan we inmiddels op de eerste pagina. Zijn we het dan al? Nog niet als je het mij vraagt! Eerst moeten we de band met onze kandidaten versterken door ze nog meer in het zonnetje te zetten! Daar hebben we iets leuks voor… of moet ik zeggen iets lekkers?

Koken zonder gedoe

Ik heb niet heel veel vrije tijd. Nadat ik opsta en mijn dochtertje aandacht geef, duik ik het water in, fiets ik een stukje, loop ik hard of sta ik in de sportschool. Ik probeer de dag altijd met een beetje beweging te beginnen. Daarna is het een uur of 10 non-stop werken en dan naar huis. Tijd om te koken. Plannen kan ik niet zo goed, dus ik ben vaak net even wat later dan ‘afgesproken’. Hoe fijn is het dan als het koken voorbereid is, snel gaat en ook nog eens TOP smaakt. Koken zonder gedoe noemen we dat!

Gevarieerd en gezond eten met gepaste eenvoud

Het ‘maaltijdboxen’ concept heb ik altijd enorm gewaardeerd. Ik heb alleen wel een uitdaging: ik ben er niet zo goed in om stap voor stap een receptenkaart te volgen. Veel ingrediënten en complexe recepten zijn niet helemaal aan mij besteed. Ik kan koken, maar ben niet heel volgzaam en ga er al snel mijn eigen ding van maken. Gevolg? De pasta die op het menu staat, kan zomaar een soepje worden. Dit is misschien wat overdreven… maar ik heb er moeite mee als er veel ‘taken op een receptenkaart’ staan. Ken je Dinnerly? Dat is een maaltijd box waarmee je in 5 stappen een gerecht op tafel hebt! Gezond en gevarieerd eten is opeens super eenvoudig!

Wat een recruitment bureau uit Haarlem met eten heeft?

Als onze kandidaten het net als ik een uitdaging vinden om op tijd een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel zetten, dan helpen wij ze daar graag bij!

Daarom krijgen inschrijvingen van Sparkling People de maaltijd box van Dinnerly voor een bizar scherpe prijs! Nieuwsgierig wat we voor onze inschrijvingen in petto hebben? Maak een account aan!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?