Succes wordt gevierd

Auteur: Jeroen Tenhaeff

Geplaatst op: 27-09-2021

3 Minuten

2176 Keer bekeken

Mijn streven naar wereldwijd werkgeluk begint met het zorgen voor een glimlach op de gezichten van het Sparkling People team… Daar hangt een programma omheen waar ik graag wat verder op inzoom: Succes wordt gevierd!

Doelstelling en BHAG
Jaarlijks zetten we een tal van stippen op de horizon. De financiële stip oftewel het budget is enorm belangrijk. Als we die niet halen, brengt het de gezondheid van Sparkling People in gevaar. Als we budget halen, wordt dat gevierd: ieder kwartaal met een meeting en aansluitend een activiteit! Steppen, Snowboarden, Wakeboarden, Ik Hou van Holland of een etentje in Antwerpen… er komt van alles voorbij! Maar wat als dat budget overtroffen wordt? Een beetje is best prettig.. maar als we het budget kapot maken, gaan we echt toffe dingen doen!
Daarom wordt er niet alleen een financiële stip op de horizon gezet, maar stellen we ook een Big Heary Audacious Goal, een doel dat onhaalbaar lijkt, maar met bijzonder veel inzet dicht bij kan komen. 

In 2020 misten we op één procent onze BHAG. De reward die er tegenover stond (weekendje Ibiza) is daarom niet behaald. Toch vraagt de extreme prestatie in zo een bijzonder jaar om iets moois.

Remote werken in Lissabon
Deze week werken we in Lissabon…. Vanaf een bijzonder gave plek met uitzicht op de hele stad en de rivier verbinden we deze week leuke mensen aan mooie bedrijven. Verblijf regelt Sparkling People. Ontbijt is geregeld en de koelkast is gevuld. Kosten voor een vliegticket, club of steak zijn voor jezelf.
Bijna het hele team is mee- om praktische reden kon niet iedereen het thuisfront achterlaten. Waanzinnig om te zien dat ons vriendenteam hier gebruik van maakt.

Business as usual daar?
Baas van de dag
Uiteraard, maar wel met wat elementen die glimlach verhogend zijn! Iedere dag heeft een ander teamlid het voor het zeggen. De baas van de dag bepaald- ALLES. Vanmorgen trapte Johan af met een film vanuit Bali waarin Didier tips deelt over valkuilen en successen in remote werken. 17:00 hebben we aqua gym met branded badmuts, en vanavond bepaald Johan waar we gaan eten! Vanavond draagt Johan het stokje over aan Yenssi.  

Inspire to smile
Donderdagmiddag staat er een mistery guest voor de deur… Tipje van de sluier: eigenlijk is het remote werken vanaf Lissabon en het kantoor op Bali geïnspireerd op het verhaal van deze guest… Ik ben benieuwd hoe hij werkgeluk vindt!

Whats Next?
Als we dit jaar ons BHAG halen gaan we een weekendje skiën of snowboarden. Tot die tijd blijven we succes vieren!

Zin om mee te doen? We zoeken nog collega’s!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?