Werkgeluk vergroten met teamactiviteiten

Auteur: Wies Nolting

Geplaatst op: 26-10-2021

2 Minuten

1107 Keer bekeken

Door leuke dingen te doen met alle werknemers van een bedrijf worden de banden tussen personen versterkt en verandert de sfeer op een positieve manier! Er zijn veel leuke dingen die een bedrijf kan doen om de werknemers gelukkig te maken. Afwisseling, teambuilding en uitstapjes verhogen het werkgeluk! Hieronder zijn een aantal dingen beschreven die Sparkling People doet om het werkgeluk voor de werknemers te verhogen!

Te gekke bedrijfsuitjes

Hoe zorg je voor meer gezelligheid op de werkvloer? Zorg dat alle collega's elkaar echt goed leren kennen! Door het organiseren van super leuke bedrijfsuitjes leer je elkaar beter kennen, omdat je in een andere omgeving zit dan op kantoor. Leuke dingen om te doen als bedrijfsuitjes zijn bijvoorbeeld: lekker borrelen of actieve uitjes, zoals surfen of tandem fietsen!

Bewegen

Om de week te breken en out of office tijd met elkaar door te brengen, wordt er bij Sparkling People aardig wat gesport. De vestiging in Haarlem heeft elke donderdag een vast moment met een bootcamp uurtje. Naast het kantoor in Haarlem zijn mooie padel banen aangelegd, waar vanaf nu veel gebruik van gemaakt kan worden. In Alkmaar wordt er elke week mee gedaan aan een cross fit les. Dit zijn een aantal leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen en iedereen kan dit op zijn of haar eigen niveau uitvoeren.

Leuke extra’s

Door een beloning te koppelen aan resultaten wordt er door alle werknemers naar 1 doel gestreefd, hierdoor word er samengewerkt! De beloning is bevorderend voor het werkgeluk. De beloning kan iets kleins zijn, maar ook iets heel groots. Bijvoorbeeld een geweldige reis naar het buitenland, zoals bij Sparkling People. 

Kortom, voldoende manieren om werkgeluk te verhogen! Wat doet jouw bedrijf om het werkgeluk van medewerkerd te verhogen?

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?