Stage lopen bij Sparkling People in Haarlem

Auteur: Lisa Ten Hoope

Geplaatst op: 16-02-2022

4 Minuten

1000 Keer bekeken

Hi! Mijn naam is Lisa ten Hoope en ik loop stage bij Sparkling People. Ik houd mij voornamelijk bezig met (online) marketing en daarnaast zal ik een onderzoek schrijven. Ik studeer Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en ben op dit moment aan het afstuderen. Mijn interesse ligt echt in de marketing, waardoor deze stage perfect bij mij paste. Ik ben dan ook erg blij met deze kans en ben benieuwd wat deze weken mij gaan brengen!

Zou jij stage willen lopen in Haarlem? In deze blog vind je alle belangrijke informatie over stage lopen in Haarlem, en hoe het is om stage te lopen in Haarlem.

Waarom is stage lopen in Haarlem zo leuk?

Haarlem is een hele leuk stad met veel verschillende kanten. Je kan er heerlijk op terrasjes zitten, winkelen en ook zitten er een aantal goede restaurants in de stad. Perfect om na je stage dag even heerlijk te ontspannen. Nu het voorjaar er weer aan zit te komen is dit natuurlijk een prima afsluiter van je dag. Hiernaast is Haarlem makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Haarlem heeft twee treinstations, een goede busverbinding én is goed aan te rijden vanuit Utrecht, Den Haag, Amsterdam en andere steden.

Wat zijn nou de leukste plekjes van Haarlem die je écht niet mag missen?!

Dit zijn de favorieten van onze Sparklers:

Mooie Boules

Deze heerlijke plek aan het water mag je echt niet missen! De menukaart is geweldig met allerlei soorten street food. Het eten is dan ook van hoge kwaliteit, aangezien dit concept een samenwerking is van Ron Blauw, Roast Bistro Bar en Fishbar Monk. Naast het lekkere eten, kan je er onder andere jeu de boules spelen of gezellig een bordspelletje doen, hoe leuk is dat?!

Brasserie van Beinum

Deze brasserie zit midden in het centrum van Haarlem en heeft een heerlijke borrelkaart. Het personeel is erg gastvrij en zelf op het terras kan je lekker warm zitten, want ze hebben terras verwarmers! Met uitzicht op de Grote St Bavokerk kan je hier een heerlijk middagje (of avond) vertoeven.

Fortuyn

Hier kan je echt lekker eten! Van een krabburger tot een huisgemaakte ravioli en van mosselen tot een kalfsribeye, het kan hier allemaal. Ook hebben ze nog heerlijke kaas- en vleesplanken. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Fortuyn. Als je gezellig uit eten wil met eten van een hoge kwaliteit, dan moet je hier zijn!

Stage lopen bij Sparkling People

Via een blog als deze ben ik terecht gekomen bij Sparkling People. Maar wat maakt een stage bij Sparkling People nou zo leuk? De naam zegt het eigenlijk al, de mensen die hier werken zijn ontzettend enthousiast en dat werkt aanstekelijk! Iedereen komt met een glimlach naar kantoor en niks is te gek.

Hiernaast wordt er rekening gehouden met jouw wensen en staat iedereen voor je klaar als je hulp nodig hebt. Ook worden er veel leuke activiteiten samen gedaan, van samen sporten tot lekker borrelen met z’n allen. Kortom dé ideale plek om stage te lopen en een leuke tijd te hebben!

Wat doe ik tijdens mijn Marketing stage?

Tijdens mijn Marketing stage houd ik mij bezig met alles op het gebied van content. Ik schrijf onder andere vacatures, zodat onze leuke functies gevonden worden door kandidaten. Ook zorg ik dat de Cv’s van kandidaten er tip top uitzien, waardoor de werkgever een goede indruk krijgt van de kandidaat.  

Naast deze taken, houd ik mij ook bezig met social media. Voor de verschillende kanalen moet er content worden gecreëerd in de vorm van foto’s, video’s en leuke templates. Dit is erg leuk en hier kan ik mijn creativiteit zeker in kwijt! De content moet natuurlijk ook ingepland worden en ook dit behoort tot mijn takenpakket.

Naast deze hoofdtaken, zijn er nog verschillende andere taken die ik tussendoor doe. Dit kan uiteen lopen van een nieuw marketingconcept bedenken tot een LinkedIn post voorbereiden voor één van de recruiters. Dit maakt de stage erg afwisselend en uitdagend!

Zoek jij ook een stage of een baan in Haarlem? Kijk dan bij onze vacatures. Wellicht zit er iets voor jou tussen!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?