< Teamoverzicht

Jeroen Tenhaeff

Even voorstellen

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Bergen aan Zee en heb een grenzeloze passie voor (water)sporten, zon, zee en strand. Toen ik na mijn HBO MER en passie voor arbeidsbemiddeling bij mezelf ontdekte ben ik in 2010 gaan werken voor YoungCapital. Deze dynamische organisatie gaf me al snel verantwoordelijkheid voor diverse kantoren. Ik heb zelfs de kans gekregen om vanuit YoungCapital een uitzendbureau in Suriname te helpen met het maken van een volgende stap. Terwijl YoungCapital door explosieve groei een bedrijfsomvang en structuur kreeg die mij niet paste heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met Sparkling People begonnen. We gaan als een banaan en ik heb iedere dag enorm veel plezier in wat ik doe: Leuke mensen en mooie bedrijven verbinden!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€3.000 - €3.500
Amsterdam

Marketing Manager in Amsterdam

Fulltime | HBO, Universiteit

Voor een leuke scale-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Marketing Manager! Ben jij een data gedreven persoon en krijg je energie van alle soorten content creatie? Lees dan snel verder! 

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?