< Teamoverzicht

Jeroen Tenhaeff

Even voorstellen

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Bergen aan Zee en heb een grenzeloze passie voor (water)sporten, zon, zee en strand. Toen ik na mijn HBO MER en passie voor arbeidsbemiddeling bij mezelf ontdekte ben ik in 2010 gaan werken voor YoungCapital. Deze dynamische organisatie gaf me al snel verantwoordelijkheid voor diverse kantoren. Ik heb zelfs de kans gekregen om vanuit YoungCapital een uitzendbureau in Suriname te helpen met het maken van een volgende stap. Terwijl YoungCapital door explosieve groei een bedrijfsomvang en structuur kreeg die mij niet paste heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met Sparkling People begonnen. We gaan als een banaan en ik heb iedere dag enorm veel plezier in wat ik doe: Leuke mensen en mooie bedrijven verbinden!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Card Image
€6000 - €8500
Tilburg

Commercieel Manager

Fulltime | HBO, Universiteit

Ben jij sales gericht en heb jij ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie? Weet jij mensen te inspireren om zo draagvlak te creëren? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?