In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Consultant? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures voor jou! Consultancy is een breed begrip en je kan op veel verschillende plekken terecht komen. Vind jij het leuk om op projectbasis voor meerdere klanten te werken? Dan is werken als consultant wellicht iets voor jou!

29 vacatures gevonden

Product Specialist in Haarlem

€3300 - €4800 per maand
Haarlem
Fulltime, Part-time
Universiteit

Voor een scale-up in Haarlem zijn wij op zoek naar een Product Specialist voor 32 tot 40 uur per week. In deze rol ga je je bezighouden met alles rondom financiële zaken, fiscale regels en management rapportages. Heb jij een universitaire opleiding en al enige ervaring als bijvoorbeeld Business Analist of Consultant? Lees dan snel verder!

QA-RA Engineer Healthtech in Rotterdam

€3100 - €4900 per maand
Rotterdam
Fulltime, Flexibel, Part-time
HBO, Universiteit

Voor een mooi bedrijf dat technologie inzet voor het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van de mens zijn wij op zoek naar een QA/RA Engineer Healthtech in Rotterdam. Ben jij technisch en heb jij affiniteit met beweging, mentale bewustwording en vitaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Business Development Manager in Utrecht

€4000 - €6000 per maand
Utrecht
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een groeiende startup zijn wij op zoek naar een fulltime Business Development Manager in Utrecht. In deze rol ga jij actief bijdragen aan de groei van het bedrijf en zorg je ervoor dat freelancer hun eerste opdrachten binnen halen. Ook ga je met bedrijven in gesprek om een samenwerking binnen te halen. Heb jij veel mensenkennis en heb je ervaring in een commerciële rol? Lees dan verder!

Parttime Klant Adviseur in Amsterdam

€2350 - €2750 per maand
Amsterdam
Part-time
HAVO, HBO, MBO, VMBO/MAVO

Voor een bedrijf in Amsterdam dat zich bezig houdt met duurzaamheid zijn wij op zoek naar een parttime Klant Adviseur vanaf 16 uur per week. Je gaat klanten informeren over de aanschaf van zonnepanelen. Met jouw enthousiasme en kennis worden de klanten goed geïnformeerd en maken zij met een goed gevoel de keuze om voor duurzaamheid te kiezen. Dit bedrijf richt zich op huurders, omdat het voor hen niet altijd gemakkelijk is om de woning te verduurzamen. 

Fulltime Klant Adviseur in Amsterdam

€2350 - €2750 per maand
Amsterdam
Fulltime
HAVO, HBO, MBO, VMBO/MAVO

Voor een bedrijf in Amsterdam dat zich bezig houdt met duurzaamheid zijn wij op zoek naar een fulltime Klant Adviseur die klanten gaat informeren over de aanschaf van zonnepanelen. Met jouw enthousiasme en kennis worden de klanten goed geïnformeerd en maken zij met een goed gevoel de keuze om voor duurzaamheid te kiezen. Dit bedrijf richt zich op huurders, omdat het voor hen niet altijd gemakkelijk is om de woning te verduurzamen. 

Recruitment Consultant in Alkmaar

€3000 - €4000 per maand
Alkmaar
MBO, HBO

Ben je op zoek naar een geweldige stap in jouw carrière binnen de recruitmentbranche? Dan hebben we goed nieuws! We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Recruitment Consultant voor een leuk bedrijf. Als deze functie jou aanspreekt, lees dan snel verder!

Plan een persoonlijk gesprek in

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Daarom kun je bij ons een gesprek inplannen met een Recruiter om te kijken welke van onze vacatures het beste bij jou past. Klik op de button om naar het Recruiter overzicht te gaan, kies één van de Recruiters, vul het formulier in en ga het gesprek aan!

Consultant in Enschede

€2750 - €4000 per maand
Enschede
Fulltime
HBO, MBO

Ben jij op zoek naar een geweldige kans in jouw carrière binnen de recruitmentbranche? We hebben momenteel een vacature voor een Consultant bij een fantastisch bedrijf. Ben je enthousiast over deze functie? Lees dan snel verder!

Recruitment Consultant in Eindhoven

€3000 - €4250 per maand
Eindhoven
HBO

Ben jij op zoek naar een mooie stap in jouw carrière in de recruitmentbranche? Wij zoeken een Recruitment Consultant voor een leuke bedrijf. Lijkt deze functie jou leuk? Lees dan snel verder!

Medior Sales Consultant in Groningen

€3000 - €3600 per maand
Groningen
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Groningen zijn wij op zoek naar een fulltime Medior Sales Consultant! Zie jij het als een uitdaging om de perfecte match tussen klant en kandidaat te maken? Heb jij een echte sales drive en haal jij energie uit het leggen van contact met anderen? Lees dan snel verder!

Corporate Recruiter in Nieuwegein

€3500 - €4500 per maand
Nieuwegein
Fulltime
HBO, MBO

Lijkt het jou leuk om van A tot Z bezig te zijn met het wervingsproces en weet jij de goeie lijntjes uit te zetten? Voor een bedrijf in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een fulltime Corporate Recruiter. Wil jij je door ontwikkelen in recruitment? Misschien is deze rol wel wat voor jou!

Accountmanager New Tech in Amsterdam

€5500 - €7500 per maand
Amsterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Account Manager Artificial Intelligence! Heb je ervaring in een klantgerichte functie en ben jij georganiseerd? Lees dan snel verder, wellicht is deze toffe job iets voor jou!

Business Development Manager New Tech in Amsterdam

€5500 - €7500 per maand
Amsterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Business Development Manager Artifcial intelligence! Heb jij affiniteit met business development en wil je graag werken in een internationale omgeving waarbij je een fantastisch salaris krijgt? Lees dan snel verder.

Een consultant, ook wel adviseur genoemd, geeft deskundig en professioneel advies geeft over een specifiek onderwerp. In zijn essentie werkt een consultant bij een advies- of consultancybureau en komt hij of zij te werken voor verschillende opdrachtgevers. Een consultant kan in verschillende branches en werkvelden komen te werken. De verschillende soorten consultants zijn onder andere: 

  • Sales consultants
  • Marketingconsultants
  • Project consultants
  • ICT Consultants

Opdrachtgevers huren vaak consultants in vanwege hun expertise binnen een bepaald kennisgebied of branche. Zo wordt een klant voorzien van deskundig advies of implementatie ondersteuning met als doel het werken richting een gewenste uitgangssituatie. Dit kennisvoordeel kan samenhangen met gespecialiseerde kennis van een industrie of vakgebied of vroegere ervaringen. Het kan ook betrekking hebben op bepaalde bekwaamheden en certificeringen.

Als consultant krijg je vaak een belangrijke rol toegewezen in projectverband. Vaak geef jij leiding aan een team waarmee je gedurende een periode nauw gaat samenwerken. Buiten dit team zal je ook veel samenwerken met andere afdelingen binnen de organisatie. 

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?