In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Consultant? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures voor jou! Consultancy is een breed begrip en je kan op veel verschillende plekken terecht komen. Vind jij het leuk om op projectbasis voor meerdere klanten te werken? Dan is werken als consultant wellicht iets voor jou!

1 vacatures gevonden

Sportinstructeur

€1900 - €2400
Haarlem
Flexibel, Part-time
MBO

Wil je elke dag opgewekt wakker worden en met zin naar je werk gaan? Wil je er zeker van zijn dat je echt verschil kunt maken en er ook nog eens heel veel plezier in kan hebben? Dan is deze baan als sportinstructeur in Haarlem perfect voor jou!

Een consultant, ook wel adviseur genoemd, geeft deskundig en professioneel advies geeft over een specifiek onderwerp. In zijn essentie werkt een consultant bij een advies- of consultancybureau en komt hij of zij te werken voor verschillende opdrachtgevers. Een consultant kan in verschillende branches en werkvelden komen te werken. De verschillende soorten consultants zijn onder andere: 

  • Sales consultants
  • Marketingconsultants
  • Project consultants
  • ICT Consultants

Opdrachtgevers huren vaak consultants in vanwege hun expertise binnen een bepaald kennisgebied of branche. Zo wordt een klant voorzien van deskundig advies of implementatie ondersteuning met als doel het werken richting een gewenste uitgangssituatie. Dit kennisvoordeel kan samenhangen met gespecialiseerde kennis van een industrie of vakgebied of vroegere ervaringen. Het kan ook betrekking hebben op bepaalde bekwaamheden en certificeringen.

Als consultant krijg je vaak een belangrijke rol toegewezen in projectverband. Vaak geef jij leiding aan een team waarmee je gedurende een periode nauw gaat samenwerken. Buiten dit team zal je ook veel samenwerken met andere afdelingen binnen de organisatie. 

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?