In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een baan waar jij face-to-face in contact komt met klanten? Op deze pagina vind je alle vacatures die zoeken naar personeel voor in de winkel of showroom! Veel vacatures vallen binnen de Retail branche. Echter, hebben we ook voor andere branches winkel vacatures op onze website. Bovendien zoeken wij mensen voor verschillende functies en posities. Bekijk de onderstaande vacatures en misschien zit er wel een uitdaging voor jou tussen.

1 vacatures gevonden

Medewerker Consumentenservice

€14,00 per uur
Utrecht
Part-time
MBO

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij opzoek naar een Medewerker Consumentenservice. Bezorg jij de consument graag een glimlach en heb jij een passie voor goede service? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Om te werken in een winkel heb je vaak geen diploma’s of ervaring nodig. Dan zou in principe iedereen dit werk kunnen doen, toch? Fout. Werken in een winkel is zeer veelzijdig en je komt direct in contact met klanten. Hierdoor zijn er een aantal competenties die erg handig zijn om te hebben. 

       

Vanwege het directe klantencontact is het dus belangrijk om charismatisch, sociaal en spontaan te zijn. Hierdoor ben jij in staat makkelijk een praatje te maken met klanten en zullen zij eerder binding voelen. Dit vergroot de kans dat zij misschien wel wat bij jou afnemen, en blijven afnemen. Verkopen draait niet alleen maar om targets halen maar ook om vaste klanten te creëren die niet meer om jouw winkel heen kunnen. Ook is het handig als je een beetje verkoop skills hebt, zodat jij een top verkoper bent. Maar deze kun je ook zeker in een winkel leren!

      

In een winkel kan je zowel op fulltime als parttime basis terecht. Ook zijn er bijbanen genoeg in deze branche! Daarnaast heb je verschillende functies in een winkel. Zo kan je verkoopmedewerker in een winkel worden, maar ook leiding geven aan een team kan zeker in een winkel!

      

Verschillende functies binnen de winkel:

  • Verkoopmedewerker;
  • Filiaalmanager;
  • Verkoper;
  • Bedrijfsleider;
  • Winkel Medewerker;
  • Vestigingsmanager;
  • Regiomanager. 

     

Om te werken in een winkel heb je vaak geen diploma’s of ervaring nodig, waardoor het werk voor de meeste mensen toegankelijk is. Tijdens het sollicitatieproces zal er voornamelijk naar je persoonlijke karaktereigenschappen gekeken worden. Met een leuke persoonlijkheid en de juiste werklust kan je al ver komen. Ben jij liever actief bezig, in plaats van dat je achter een bureau gaat zitten? Vind jij persoonlijk contact heerlijk? Dan is een baan in de winkel misschien wel iets voor jou!

      

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt werken in een winkel jou wel wat? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Heb jij iets gezien wat je interessant vindt en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?