Werken als Recruiter bij Sparkling People in Lissabon, Portugal

Auteur: Jill van Drongelen

Geplaatst op: 03-01-2023

3 Minuten

890 Keer bekeken

Zou jij graag willen werken in het buitenland, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Say no more! Wij hebben een toffe vacature openstaan als Recruiter op ons kantoor in Lissabon, Portugal. Lees snel verder!


Werken in het buitenland brengt best wat uitdagingen met zich mee: een nieuwe woonplek, wennen aan een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en wellicht een nieuwe cultuur. Hiernaast moet je ook nog netjes je rekeningen betaling en moet je je administratie op orde hebben.


Aan de andere kant brengt werken in het buitenland enorm veel voordelen en toffe ervaringen met zich mee. Internationale werkervaring kan je op zowel persoonlijk, als werk  niveau veel opleveren. Maar waarom zou jij nou willen werken als Recruiter bij Sparkling People International in Lissabon? Wij zetten de voordelen hieronder op een rijtje voor je:

Werken onder de Portugese zon

Wil jij elke dag genieten van de heerlijke Portugese zon? Dat kan! Ons Sparkling kantoor is gevestigd in het prachtige Lissabon waar het zonnetje tussen de 2400 en 3000 uur per jaar schijnt. Dat is 5 tot 9 uur zon per dag! Hoe lekker is dit?!

Genieten van de Portugese cultuur

Portugal kent een interessante maar ook veelzijdige cultuur. Zo kan je genieten van de heerlijke eetcultuur in Lissabon, maar ook van de mooie musea en bezienswaardigheden in de stad. Vergeet niet elke dag een heerlijke pastéis de nata te eten hè!

Werken bij het leukste recruitment bureau van Nederland!

Bij Sparkling People kom je te werken bij het leukste recruitment bureau van Nederland (Google maar eens). Waarom zijn wij nou de leukste recruitment partij? Wij geven om jouw werkgeluk, en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij werkgeluk ervaart. Dit naast de leuke Vrijmibo’’s, teamuitjes, en Workations natuurlijk ;) 

Een gezellig team dat snel uitbreidt

Bij Sparkling People kom je te werken bij een snelgroeiend bedrijf. Wij hebben momenteel vier kantoren, en dus vier teams. Maar we zijn ook zeker nog één groot team en werken veel samen. De verschillende kantoren groeien één voor één snel, en dus zal het team in Lissabon volgend jaar ook gaan groeien. Met leuke en gezellige (en een beetje gekke!) mensen werk je sowieso.

Vakantie en werken tegelijkertijd

Bij deze vacature krijg je de kans om vanuit Portugal te werken. Zo ervaar je eigenlijk een stukje vakantie, terwijl je tegelijkertijd lekker kan werken en bijverdienen, hoe tof is dit?!

Ben je geïnteresseerd om bij Sparkling People International te komen werken? Check dan hier de vacature en solliciteer direct! Heb je nog twijfels of vragen? Schroom dan niet om even Jan-Willem te berichten. He is happy to help!


Portugal here I come?!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?