< Teamoverzicht

Jan Willem Pera

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Jan-Willem Pera. Ik ben 36 jaar en woonachtig in het pittoreske Blaricum, met mijn vriendin en 2 jonge dochters. Een gezellige boel dus. In mijn vrije tijd ben ik in de speeltuin te vinden (met mijn kids), maar ik haal ook veel voldoening uit een uurtje CrossFit. Daarna beloon ik mijzelf graag met een uitgebreide lunch of diner samen met familie en vrienden.


Na mijn studie Commerciële Sport Economie ben ik in 2012 bij Experis (onderdeel van de ManpowerGroup) gestart in de rol van 360 graden consultant. Hier heb ik bijna 7,5 jaar gewerkt, bijzonder veel geleerd en mooie stappen gemaakt, waarvan de laatste 3 jaar in leidinggevende functies. Hierna heb ik de bewuste stap gemaakt naar een kleiner recruitmentbureau, ook weer in een leidinggevende rol, waar de focus vooral lag op het opbouwen van de organisatie.

 

Ik heb een aantal mooie reizen mogen maken met mijn gezin, en blijft dit toch echt mijn favoriete bezigheid en grootste passie. Hoe mooi is het om dit te kunnen combineren met het leukste werk van de wereld? Daarom ga ik samen met Sparkling People nieuwe avonturen aan.

 

Omdat ik iedereen net zoveel werk- en levensgeluk gun, ga ik graag voor je aan de slag.

Plezier, servicegericht, kandidaten centraal zetten en commerciële oplossing bedenken, haal ik de meeste voldoening uit!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Card Image
€6000 - €8500
Tilburg

Commercieel Manager

Fulltime | HBO, Universiteit

Ben jij sales gericht en heb jij ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie? Weet jij mensen te inspireren om zo draagvlak te creëren? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?