< Teamoverzicht

Jan Willem Pera

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Jan-Willem Pera. Ik ben 36 jaar en woonachtig in het pittoreske Blaricum, met mijn vriendin en 2 jonge dochters. Een gezellige boel dus. In mijn vrije tijd ben ik in de speeltuin te vinden (met mijn kids), maar ik haal ook veel voldoening uit een uurtje CrossFit. Daarna beloon ik mijzelf graag met een uitgebreide lunch of diner samen met familie en vrienden.


Na mijn studie Commerciële Sport Economie ben ik in 2012 bij Experis (onderdeel van de ManpowerGroup) gestart in de rol van 360 graden consultant. Hier heb ik bijna 7,5 jaar gewerkt, bijzonder veel geleerd en mooie stappen gemaakt, waarvan de laatste 3 jaar in leidinggevende functies. Hierna heb ik de bewuste stap gemaakt naar een kleiner recruitmentbureau, ook weer in een leidinggevende rol, waar de focus vooral lag op het opbouwen van de organisatie.

 

Ik heb een aantal mooie reizen mogen maken met mijn gezin, en blijft dit toch echt mijn favoriete bezigheid en grootste passie. Hoe mooi is het om dit te kunnen combineren met het leukste werk van de wereld? Daarom ga ik samen met Sparkling People nieuwe avonturen aan.

 

Omdat ik iedereen net zoveel werk- en levensgeluk gun, ga ik graag voor je aan de slag.

Plezier, servicegericht, kandidaten centraal zetten en commerciële oplossing bedenken, haal ik de meeste voldoening uit!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€3.000 - €3.500
Amsterdam

Marketing Manager in Amsterdam

Fulltime | HBO, Universiteit

Voor een leuke scale-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Marketing Manager! Ben jij een data gedreven persoon en krijg je energie van alle soorten content creatie? Lees dan snel verder! 

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?