Een sprankelende samenwerking met SUMM

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 19-12-2023

3 Minuten

366 Keer bekeken

Cultuur is het hart van je bedrijf en staat aan de basis van het succes.

Het is niet iets eenmalig: een sterke cultuur bouwen doe je namelijk iedere dag. Je missie en cultuur moeten een krachtig geheel vormen. De cultuur moet de missie namelijk ondersteunen. Cultuur is de optelsom van het gedrag van iedereen binnen jouw organisatie. Daarmee bepaalt het hoe je naar jouw missie toewerkt.

 

De cultuur van Sparkling People

Binnen Sparkling People zijn we trots op onze cultuur. We zijn namelijk een vriendenteam, dat met een avontuurlijke instelling en grenzeloze ambitie leuke mensen aan nieuwe bedrijven koppelt.

Onze cultuur is sterk. We delen dezelfde waarden met elkaar, waardoor er een hecht, sterk en blij team staat. Toch miste er iets in de cultuur: de vertaalslag naar de praktijk. Hoewel iedereen gevoel had bij de cultuur, konden we het niet tot leven wekken en terug laten komen in de dagelijkse praktijk.

 

En toen was er SUMM

Gelukkig kwam SUMM op ons pad. Zij helpen bedrijven om hun teamcultuur naar het volgende niveau te brengen. Zo ook Sparkling People.

De eerste stap bestond uit definiëren: hoe ziet een winnende cultuur eruit voor Sparkling People? Welke skills en gedragingen zorgen ervoor dat we wereldwijd werkgeluk realiseren? Welke rollen horen daarbij? En welke groeipaden?

 

Door dit te definiëren zorg je ervoor dat je cultuur ondersteunend is aan je missie. De cultuur stelt je dus in staat om richting te houden en uiteindelijk je missie te behalen.

 

Tooling

Het definiëren was stap een. Stap twee was het meest interessant voor ons: de toepassing in de praktijk. SUMM heeft een eigen platform dat je cultuur in één klap tot leven wekt. Van hiring, tot onboarding, performance evaluaties en peer feedback: het zit in het platform. Dit stelt Sparkling People in staat om de benodigde vertaalslag naar de praktijk te maken. Onze culturele waarden komen nu namelijk terug in interview vragen, in evaluatiegesprekken en feedbackmomenten.

 

Onze waarden

De cultuur die we hebben is niet een op zichzelf staand iets. Deze is namelijk gebouwd op culturele waarden. Deze waarden geven dagelijks richting aan hoe we samenwerken en hoe we bijdragen aan het behalen van onze missie.

 

Impact. Wij realiseren werkgeluk. Wij gaan voor duurzaam werkgeluk voor  kandidaten en klanten. Zo bouwen we aan ons eigen werkplezier en creëren we een gevoel van voldoening.

Uitdaging. Wij willen samen winnen. Wij dagen onszelf en elkaar op een speelse  manier uit, gaan challenges aan en incasseren tegenslagen samen.

Verbinding. Wij zoeken elkaar op. Wij zijn een vriendenteam. We stellen ons open  naar elkaar op en zoeken actief verbinding met elkaar.

Avontuur. Wij stretchen onze comfort zone. Wij tonen lef en creativiteit, proberen  nieuwe dingen uit en geven zelf vorm aan ons -werkende- leven.

Eigenaarschap. Wij zijn baas over eigen werk. We zijn proactief en precies in ons proces, zodat we zaken goed regelen.

 

Met deze waarden zijn wij samen onderweg naar wereldwijd werkgeluk.

 

Doe je mee?!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?