< Teamoverzicht

Didier van Heezen

Even voorstellen

Mijn naam is Didier van Heezen, 27 jaar en woonachtig in, geloof het of niet, Bali! Ik ben hier een jaar geleden samen met mijn vriendin naartoe verhuisd, met de droom om een eigen restaurant te starten. Dit is gelukt! En met een prachtige ervaring erbij, zijn we inmiddels een aantal maanden succesvol aan het knallen. Omdat wij samen de onderneming runnen, is fulltime aanwezigheid niet noodzakelijk. Dus zag ik tijd en ruimte voor een extra uitdaging. 

Sparkling people heeft mij de kans gegeven om een tropische leven in Bali te kunnen combineren met een mooie baan als remote-recruiter. Mijn doel is om het plezier, in de zoektocht naar een nieuwe baan te vergroten en het proces te versnellen. Ik kan mijn ondernemerschap heerlijk kwijt in het werk bij Sparkling people en ik hoop dat ik mensen kan inspireren om ieders eigen dromen na te jagen!

Ik ben heel blij dat ik kan werken op Bali en help je graag!  

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2000 - €2500
Haarlem

Online marketeer

Fulltime, Flexibel, Part-time | Universiteit, HBO

We zoeken bij Sparkling People naar een online marketeer! Ben jij 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar? Houd je van schrijven, het bijhouden van social media en het optimaliseren van de customer journey? Lees dan verder!

Card Image
€1900-2500
Hoofddorp

Junior accountmanager

Fulltime | MBO

We zoeken een junior accountmanager die een online jobboard weer helemaal op de kaart zet! Zie jij het als een uitdaging om voor nieuwe klanten te zorgen en daarmee het bedrijf te laten groeien? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Card Image
€3000 - €3500
Hoofddorp

Teamleider klantenservice IT

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Hoofddorp hebben we een teamleider functie openstaan. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en wil jij het IT klantenservice team gaan managen? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?