< Teamoverzicht

Didier van Heezen

Even voorstellen

Mijn naam is Didier van Heezen, 27 jaar en woonachtig in, geloof het of niet, Bali! Ik ben hier een jaar geleden samen met mijn vriendin naartoe verhuisd, met de droom om een eigen restaurant te starten. Dit is gelukt! En met een prachtige ervaring erbij, zijn we inmiddels een aantal maanden succesvol aan het knallen. Omdat wij samen de onderneming runnen, is fulltime aanwezigheid niet noodzakelijk. Dus zag ik tijd en ruimte voor een extra uitdaging. 

Sparkling people heeft mij de kans gegeven om een tropische leven in Bali te kunnen combineren met een mooie baan als remote-recruiter. Mijn doel is om het plezier, in de zoektocht naar een nieuwe baan te vergroten en het proces te versnellen. Ik kan mijn ondernemerschap heerlijk kwijt in het werk bij Sparkling people en ik hoop dat ik mensen kan inspireren om ieders eigen dromen na te jagen!

Ik ben heel blij dat ik kan werken op Bali en help je graag!  

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Card Image
€6000 - €8500
Tilburg

Commercieel Manager

Fulltime | HBO, Universiteit

Ben jij sales gericht en heb jij ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie? Weet jij mensen te inspireren om zo draagvlak te creëren? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?