< Teamoverzicht

Didier van Heezen

Even voorstellen

Mijn naam is Didier van Heezen, 27 jaar en woonachtig in, geloof het of niet, Bali! Ik ben hier een jaar geleden samen met mijn vriendin naartoe verhuisd, met de droom om een eigen restaurant te starten. Dit is gelukt! En met een prachtige ervaring erbij, zijn we inmiddels een aantal maanden succesvol aan het knallen. Omdat wij samen de onderneming runnen, is fulltime aanwezigheid niet noodzakelijk. Dus zag ik tijd en ruimte voor een extra uitdaging. 

Sparkling people heeft mij de kans gegeven om een tropische leven in Bali te kunnen combineren met een mooie baan als remote-recruiter. Mijn doel is om het plezier, in de zoektocht naar een nieuwe baan te vergroten en het proces te versnellen. Ik kan mijn ondernemerschap heerlijk kwijt in het werk bij Sparkling people en ik hoop dat ik mensen kan inspireren om ieders eigen dromen na te jagen!

Ik ben heel blij dat ik kan werken op Bali en help je graag!  

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€3.000 - €3.500
Amsterdam

Marketing Manager in Amsterdam

Fulltime | HBO, Universiteit

Voor een leuke scale-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Marketing Manager! Ben jij een data gedreven persoon en krijg je energie van alle soorten content creatie? Lees dan snel verder! 

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?