< Teamoverzicht

Tessa Sintenie

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Tessa en ik werk sinds september 2020 bij Sparkling People als marketeer. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de VU ontdekte ik mijn passie voor marketing, waarna ik besloot de master Marketing Management te gaan volgen aan de Rotterdam School of Management. Na mijn master afgerond te hebben, heb ik nog een half jaar in Stockholm gestudeerd, wat een ontzettend mooie tijd is geweest.

In mijn studententijd heb ik altijd erg fanatiek geschaatst, en in mijn vrije tijd sport ik nog steeds heel graag. Tennis, padel, hardlopen, skiën, kickboksen: ik vind alles leuk! Na het sporten eet ik graag alle calorieën er weer aan met een groot bord pasta carbonara, spaghetti bolognese, of welk Italiaans gerecht dan ook. Verder ga ik graag op pad met vriendinnen en maak ik graag leuke vakantie tripjes.

Bij Sparkling People krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen een heel veel relevante marketing kennis op te doen: een uitdaging die ik graag aan ga!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?