< Teamoverzicht

Renate Pauw

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Renate Pauw. Ik ben 30 jaar en woonachtig in het bruisende Alkmaar.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport: bijna niks is mij te gek en ik probeer graag nieuwe dingen. Naast mij inspannen op werk en in de sportschool doe ik ook graag aan ontspanning, zoals series kijken of erop uitgaan met vrienden. 
Op 16-jarige leeftijd begon mijn carrière als winkelmedewerker in de Retail en daar begon de droom om ooit op een hoofdkantoor te werken van een modebedrijf. Het is dus niet gek dat ik toen voor de studie Small Business & Retail Management heb gekozen. Na mijn studie heb ik verschillende inkoop en sales rollen vervuld bij diverse bedrijven. Tijdens mijn vorige banen merkte ik steeds meer dat ik veel voldoening haal uit het helpen en gelukkig maken van mensen. Na ongeveer 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de Retail vond ik het tijd om hier echt wat mee te gaan doen. Daarom heb ik voor mijzelf uitgezocht in welke vorm ik dit het liefste doe en bij welk bedrijf ik mij dit zie doen, ét voila! Nu mag ik met gepaste trots zeggen dat ik werkzaam ben als Recruiter bij Sparkling People!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?