< Teamoverzicht

Bart Verhaak

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Verhaak, ik ben 31 jaar en woon alweer bijna 10 jaar in het mooie Haarlem. Met mijn roots in Brabant ben ik 10 jaar geleden, voor het heerlijke strand en de ambitieuze randstad, naar Haarlem verhuisd.
Na mijn studie Recreatie en Toerisme ben ik de evenementenbranche en het strand in(op)gerold in Noordwijkerhout. Na het opzetten van twee mooie bedrijven, waar ik veel met mensen gewerkt heb en ook veel mensen aangenomen heb, leek het mij heel gaaf om ook aan de andere kant te staan. Dan is het recruitment vak een prachtige uitdaging.
Over een totaal andere boeg, maar wat vond ik bij Sparkling People een prachtig bedrijf dat aansloot op mijn ambities: mensen net zo blij naar hun werk laten gaan als dat ik dat doe. 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?