< Teamoverzicht

Bart Verhaak

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Verhaak, ik ben 31 jaar en woon alweer bijna 10 jaar in het mooie Haarlem. Met mijn roots in Brabant ben ik 10 jaar geleden, voor het heerlijke strand en de ambitieuze randstad, naar Haarlem verhuisd.
Na mijn studie Recreatie en Toerisme ben ik de evenementenbranche en het strand in(op)gerold in Noordwijkerhout. Na het opzetten van twee mooie bedrijven, waar ik veel met mensen gewerkt heb en ook veel mensen aangenomen heb, leek het mij heel gaaf om ook aan de andere kant te staan. Dan is het recruitment vak een prachtige uitdaging.
Over een totaal andere boeg, maar wat vond ik bij Sparkling People een prachtig bedrijf dat aansloot op mijn ambities: mensen net zo blij naar hun werk laten gaan als dat ik dat doe. 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?