< Teamoverzicht

Louise Schagen

Even voorstellen

Hi, ik ben Louise! Ik woon in het gezellige Haarlem, maar ben opgegroeid op Texel. Ondanks dat het leven op Texel heerlijk is, was ik toch op zoek naar meer. Daarom besloot ik op mijn 17e te verhuizen naar ‘de overkant’, oftewel het vasteland om een studie Commercieel Medewerker en Accountmanager te volgen.

Daarna heb ik bij verschillende bedrijven als Accountmanager gewerkt. Hier merkte ik dat ik het meeste energie kreeg van het helpen én blij maken van mensen. Bij Sparkling People heb ik een baan gevonden waarin ik mensen kan helpen en blij kan maken met een toffe nieuwe baan!

In mijn vrije tijd sport ik graag, en ben ik op het water, op een festival of een terrasje te vinden.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?