< Teamoverzicht

Yenssi Eetgerink

Even voorstellen

Hey! Ik ben Yenssi, 25 jaar, en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Tijdens mijn studie Leisure & Events Management kwam ik erachter dat ik veel meer leuk vond dan alleen evenementen. Ik vond ook interesse in sales en marketing. Na het afstuderen zocht ik vooral naar een baan waar ik lekker sociaal aan de slag kon gaan. Als ik daarbij iets voor anderen kan betekenen, is dat mooi meegenomen. Mijn perfecte baan vond ik na 3 weken al bij Sparkling People! Een week na mijn eerste belletje met Sparkling People was ik aan het werk, dat is pas doorpakken! In de weekenden ben ik graag sportief bezig met rugby, skaten/skeeleren of een lekkere wandeling. Maar ik ben ook zeker graag te vinden op een terrasje met een lekker koud biertje in mijn hand!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?