< Teamoverzicht

Jill van Drongelen

Even voorstellen

Hi!

​Ik ben Jill, 21 jaar, en ik werk sinds september 2021 bij Sparkling People in het marketing team. Ik heb veel hobby's en interesses, altijd al gehad. Zo ben ik altijd creatief geweest, wat ik goed heb kunnen uiten in verschillende dingen in mijn leven. Ik vind ik het geweldig om te bullet journallen, koken, reizen en sporten. Ik heb een Indonesische achtergrond, en mede door die reden leek het mij gaaf om te werken in Indonesië. Na een aantal maanden zoeken, vond ik deze baan op Bali. Je hoort mij niet klagen!

Vroeger heb ik op hoog niveau geturnd bij Gym XL in Amersfoort. Ik heb hier leuke, maar ook pittige tijden mee gemaakt en jaren later nog goede vriendinnen aan over gehouden. Nu sport ik nog steeds veel, in de sportschool, surf ik, en doe ik aan pilates en kickboksen. 

Ik werk met veel plezier en een glimlach op mijn gezicht als remote marketeer bij Sparkling People :) 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2000 - €2500
Haarlem

Online marketeer

Fulltime, Flexibel, Part-time | Universiteit, HBO

We zoeken bij Sparkling People naar een online marketeer! Ben jij 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar? Houd je van schrijven, het bijhouden van social media en het optimaliseren van de customer journey? Lees dan verder!

Card Image
€1900-2500
Hoofddorp

Junior accountmanager

Fulltime | MBO

We zoeken een junior accountmanager die een online jobboard weer helemaal op de kaart zet! Zie jij het als een uitdaging om voor nieuwe klanten te zorgen en daarmee het bedrijf te laten groeien? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Card Image
€3000 - €3500
Hoofddorp

Teamleider klantenservice IT

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Hoofddorp hebben we een teamleider functie openstaan. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en wil jij het IT klantenservice team gaan managen? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?