< Teamoverzicht

Jill van Drongelen

Even voorstellen

Hi!

​Ik ben Jill, 21 jaar, en ik werk sinds september 2021 bij Sparkling People in het marketing team. Ik heb veel hobby's en interesses, altijd al gehad. Zo ben ik altijd creatief geweest, wat ik goed heb kunnen uiten in verschillende dingen in mijn leven. Ik vind ik het geweldig om te bullet journallen, koken, reizen en sporten. Ik heb een Indonesische achtergrond, en mede door die reden leek het mij gaaf om te werken in Indonesië. Na een aantal maanden zoeken, vond ik deze baan op Bali. Je hoort mij niet klagen!

Vroeger heb ik op hoog niveau geturnd bij Gym XL in Amersfoort. Ik heb hier leuke, maar ook pittige tijden mee gemaakt en jaren later nog goede vriendinnen aan over gehouden. Nu sport ik nog steeds veel, in de sportschool, surf ik, en doe ik aan pilates en kickboksen. 

Ik werk met veel plezier en een glimlach op mijn gezicht als remote marketeer bij Sparkling People :) 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?