< Teamoverzicht

Jill van Drongelen

Even voorstellen

Hi!

​Ik ben Jill, 21 jaar, en ik werk sinds september 2021 bij Sparkling People in het marketing team. Ik heb veel hobby's en interesses, altijd al gehad. Zo ben ik altijd creatief geweest, wat ik goed heb kunnen uiten in verschillende dingen in mijn leven. Ik vind ik het geweldig om te bullet journallen, koken, reizen en sporten. Ik heb een Indonesische achtergrond, en mede door die reden leek het mij gaaf om te werken in Indonesië. Na een aantal maanden zoeken, vond ik deze baan op Bali. Je hoort mij niet klagen!

Vroeger heb ik op hoog niveau geturnd bij Gym XL in Amersfoort. Ik heb hier leuke, maar ook pittige tijden mee gemaakt en jaren later nog goede vriendinnen aan over gehouden. Nu sport ik nog steeds veel, in de sportschool, surf ik, en doe ik aan pilates en kickboksen. 

Ik werk met veel plezier en een glimlach op mijn gezicht als remote marketeer bij Sparkling People :) 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?