< Teamoverzicht

Jay Griffioen

Even voorstellen

Aloha! Ik ben Jay en ik werk als remote recruiter op Bali. Zelf ben ik vanaf kleins af aan met reizen opgevoed. Tijdens mijn studie heb ik een minor in Australië en een stage in de Verenigde Staten gedaan. Hierna wist ik zeker dat ik graag een aantal jaar vanuit het buitenland wil werken.

 

Na het afronden van mijn studie International Business and Management was het dan eindelijk zover. Grenzeloos genieten, mijn doel, mede door de ervaring die Sparkling People al had met het remote werken ben ik na een aantal gesprekken met Jeroen en Didier tot de conclusie gekomen dat ik deze kans voor geen goud kon laten schieten.

 

Mijn extraverte persoonlijkheid, ambitie, en de behoefte aan avontuur hoop ik te combineren vanaf Bali met zowel klanten als kandidaten in Nederland. Door de ervaring binnen het team ging het ineens zo snel, ik kreeg het bericht dat mijn scriptie was goedgekeurd en de volgende dag waren de tickets besteld. Een week later in Nederland mijn collega’s ontmoet, om vervolgens de maandag daarop het vliegtuig naar Indonesië te pakken om te gaan werken op Bali.

 

Ik gun iedereen hetzelfde gevoel als dat ik krijg van mijn baan, en hoop dat ik veel mensen kan helpen met het vinden van hun werknemers of droombaan.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?