< Teamoverzicht

Jay Griffioen

Even voorstellen

Aloha! Ik ben Jay en ik werk als remote recruiter op Bali. Zelf ben ik vanaf kleins af aan met reizen opgevoed. Tijdens mijn studie heb ik een minor in Australië en een stage in de Verenigde Staten gedaan. Hierna wist ik zeker dat ik graag een aantal jaar vanuit het buitenland wil werken.

 

Na het afronden van mijn studie International Business and Management was het dan eindelijk zover. Grenzeloos genieten, mijn doel, mede door de ervaring die Sparkling People al had met het remote werken ben ik na een aantal gesprekken met Jeroen en Didier tot de conclusie gekomen dat ik deze kans voor geen goud kon laten schieten.

 

Mijn extraverte persoonlijkheid, ambitie, en de behoefte aan avontuur hoop ik te combineren vanaf Bali met zowel klanten als kandidaten in Nederland. Door de ervaring binnen het team ging het ineens zo snel, ik kreeg het bericht dat mijn scriptie was goedgekeurd en de volgende dag waren de tickets besteld. Een week later in Nederland mijn collega’s ontmoet, om vervolgens de maandag daarop het vliegtuig naar Indonesië te pakken om te gaan werken op Bali.

 

Ik gun iedereen hetzelfde gevoel als dat ik krijg van mijn baan, en hoop dat ik veel mensen kan helpen met het vinden van hun werknemers of droombaan.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?