< Teamoverzicht

Natasja Poot

Even voorstellen

Hi! Ik ben Nastasja, 22 jaar en ik kom van oorsprong uit Purmerend. Sinds een aantal jaren woon ik in het prachtige Alkmaar.

Van jongs af aan heb ik in winkels gestaan. Ik dacht dat dit echt mijn ding was, tot ik mij ook in andere werkvelden ging verdiepen. Toen kwam ik tot de conclusie dat recruitment écht 100% mijn ding is. De hele dag met mensen in contact en hen helpen in de zoektocht naar hun droombaan, geweldig toch!

Sinds januari 2022 mag ik me hier bij Sparkling People iedere dag mee bezighouden, in de rol van Recruiter. Naast mijn werk volg ik ook een thuisstudie HRM.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken en om city trips te maken.

 

Ik help je graag in de zoektocht naar jouw droombaan!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?