< Teamoverzicht

Veere Halling

Even voorstellen

Mijn naam is Veere en ik woon en studeer in Utrecht. In Oktober was ik op zoek naar een afstudeerstage en ben toen in contact gekomen met Didier, omdat er een vacature open stond voor een stagiair op Bali! 

 

Van werken met mensen, krijg ik energie, dus toen er tijdens het gesprek naar voren kwam wat recruitment inhoudt en hoe tof het is om op deze manier met mensen te werken, was ik snel verkocht.

 

In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenteam, ga ik graag zeilen of vind ik tof om te reizen. Ik hoop komende 20 weken te gaan knallen en heel veel te leren van dit gezellige team.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€3.000 - €3.500
Amsterdam

Marketing Manager in Amsterdam

Fulltime | HBO, Universiteit

Voor een leuke scale-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Marketing Manager! Ben jij een data gedreven persoon en krijg je energie van alle soorten content creatie? Lees dan snel verder! 

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?