< Teamoverzicht

Veere Halling

Even voorstellen

Mijn naam is Veere en ik woon en studeer in Utrecht. In Oktober was ik op zoek naar een afstudeerstage en ben toen in contact gekomen met Didier, omdat er een vacature open stond voor een stagiair op Bali! 

 

Van werken met mensen, krijg ik energie, dus toen er tijdens het gesprek naar voren kwam wat recruitment inhoudt en hoe tof het is om op deze manier met mensen te werken, was ik snel verkocht.

 

In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenteam, ga ik graag zeilen of vind ik tof om te reizen. Ik hoop komende 20 weken te gaan knallen en heel veel te leren van dit gezellige team.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Card Image
€6000 - €8500
Tilburg

Commercieel Manager

Fulltime | HBO, Universiteit

Ben jij sales gericht en heb jij ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie? Weet jij mensen te inspireren om zo draagvlak te creëren? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?