< Teamoverzicht

Claire de Jonge

Even voorstellen

Hi! Leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen, graag vertel ik je wat meer over wie ik ben.  

Na mijn studie Leisure & Eventmanagement ben ik aan de slag gegaan in de evenementenbranche. Met mijn liefde voor horeca vond ik al snel een baan in culinair entertainment en later bij een van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Amsterdam. Met 8 jaar horeca & events ervaring op zak werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat heb ik gevonden bij Sparkling People! Een kleine organisatie met een gedreven en energiek team met maar 1 doel: leuke mensen helpen aan een mooie baan!

Ik geloof heilig in het hebben van werkgeluk waarbij je voldoening haalt uit je werk, je geprikkeld en gemotiveerd wordt en waar je enthousiast van wordt. Niet voor niets is één van onze geboden: “work with a smile” en daar help ik jou ook graag aan!

Mijn lievelingskleur is groen, ik ben gek op lekker eten, een glas wijn in de zon, zingende vogels in de lente, de geur van bloemen en een strandwandeling op blote voeten.

Tot slot ben uitgerekend ík mama van het liefste jongetje op de wereld, iemand moet dat immers zijn!

Ik help je graag in je zoektocht naar werkgeluk, hopelijk spreken we elkaar snel?

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?