< Teamoverzicht

Siem Dekker

Even voorstellen

Hi, ik ben Siem en ik werk als Remote Recruiter bij Sparkling People op Bali.

Ik ben altijd al op zoek geweest naar nieuwe uitdagingen en plekken om te wonen in de wereld. Tijdens mijn MBO studie Marketing en Communicatie heb ik stage gelopen in Barcelona. Daarna ben ik in Amsterdam gaan wonen en ben ik begonnen aan de HBO studie International Business and Management. Tijdens deze studie heb ik een exchange semester gehad in Ho Chi Minh, Vietnam.

In november 2021 ben ik voor zes maanden gaan reizen in Zuidoost-Azië. Dat heeft perfect uitgepakt! Tijdens deze reis heb ik contact gehouden met Jay. Na twee leuke gesprekken met Didier en Jeroen ben ik aangenomen op Bali.

Mijn hobby’s zijn reizen, sporten en feest vieren.

Ik kijk er naar uit om je te helpen in je zoektocht naar een functie die net zo leuk is als die van mij!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?