< Teamoverzicht

Claire Oort

Even voorstellen

Hi! Ik ben Claire en ik woon in het kleurrijke Amsterdam-Zuidoost. Ik ben opgegroeid in Hasselt, een klein stadje naast Zwolle, maar als jong meisje wist ik al dat ik later in Amsterdam zou gaan wonen. In mijn vrije tijd hou ik er van om te reizen, shoppen en leuke dingen te doen met mijn vriend(en) en familie. Doordat ik hou van reizen, het ontdekken van ‘andere’ culturen en het leren kennen van nieuwe mensen, besloot ik om hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs te studeren. Voor en tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan als verkoopster binnen de Retailbranche. Na mijn studie wist ik niet precies wat ik wilde worden, wel wist ik dat ik mijn sales ervaring wilde combineren met het leren kennen van nieuwe mensen. Bij Sparkling People heb ik een baan gevonden waarbij ik dat kan doen! Ik richt me op het bemiddelen van sales talent.

 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?