Even voorstellen

Hi, ik ben Lotte en ik woon sinds kort in het zonnige Lissabon! Ik sta erg avontuurlijk in het leven en zo verhuisde ik zonder een heel concreet plan, maar vol energie, naar Portugal. Ik hou enorm van in de natuur zijn en dat doe ik daarom graag in mijn vrije tijd: van wandelen en naar het strand gaan tot tuinieren en bomen planten. Dat laatste komt vanuit mijn persoonlijke interesse: ik probeer zo duurzaam mogelijk te leven. Mijn studie psychologie koppelde ik daarom met een studie duurzaamheid en zo wisselde ik afgelopen jaar mijn laptop eventjes in voor de tuinhandschoenen. Maar na een jaar lang vrijwilligerswerk doen bij allerlei duurzame projecten op afgelegen plekken, vond ik weer een vast plekje in Lissabon. Reflecterend op die tijd, werd het mij vooral duidelijk hoe blij het mij maakt om impact te maken op mijn omgeving. In mijn zoektocht naar een baan kwam ik al snel bij Sparkling People terecht! Zo lijkt het niet alleen dat ik mijn eigen werkgeluk heb gevonden, maar mag ik ook nog eens opzoek naar het werkgeluk voor anderen. Wat een impact! In mijn vrije tijd sport ik graag: van boksen tot squash, ik probeer het allemaal. Maar in het weekend lig ik het liefst op het strand met een goed boek! It’s all about the balance

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?