Even voorstellen

OLA! Ik ben Arco werkzaam als remote Recruiter / Accountmanager in Lissabon. 

Na 17 jaar verschillende sales functies te hebben bekleed in NL, hebben mijn gezin en ik 3 jaar geleden de stap naar het buitenland gezet.

13 maanden hebben wij op een heerlijke wijze samen genoten en gewerkt in Kaapverdië. Helaas bleef er voor ons, door het sluiting van het eiland en scholen (covid) niets anders over dan een nieuw avontuur te zoeken.

Lissabon werdt het en wat een goede keuze is dit geweest.

Na 2 jaar als Sea expert en teamlead actief te zijn geweest ben ik heel blij om nu bij Sparkling People te zitten.

Hier kan ik mijn energie, enthousiasme en kennis combineren met het zoeken naar een passende match tussen kandidaat en klant en dit allemaal vanuit een prachtige, zonnige omgeving.

Ik ben ervan overtuigd dat er een match moet zijn om het van beide kanten een succes te kunnen laten worden. Sparkling People geeft zijn medewerkers de ruimte om dit traject echt aan te gaan en het werkgeluk te vinden.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?