Even voorstellen

OLA! Ik ben Arco werkzaam als remote Recruiter / Accountmanager in Lissabon. 

Na 17 jaar verschillende sales functies te hebben bekleed in NL, hebben mijn gezin en ik 3 jaar geleden de stap naar het buitenland gezet.

13 maanden hebben wij op een heerlijke wijze samen genoten en gewerkt in Kaapverdië. Helaas bleef er voor ons, door het sluiting van het eiland en scholen (covid) niets anders over dan een nieuw avontuur te zoeken.

Lissabon werdt het en wat een goede keuze is dit geweest.

Na 2 jaar als Sea expert en teamlead actief te zijn geweest ben ik heel blij om nu bij Sparkling People te zitten.

Hier kan ik mijn energie, enthousiasme en kennis combineren met het zoeken naar een passende match tussen kandidaat en klant en dit allemaal vanuit een prachtige, zonnige omgeving.

Ik ben ervan overtuigd dat er een match moet zijn om het van beide kanten een succes te kunnen laten worden. Sparkling People geeft zijn medewerkers de ruimte om dit traject echt aan te gaan en het werkgeluk te vinden.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?