Even voorstellen

Hoi mijn naam is Dani Niemans. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Alkmaar.

Sporten staat centraal in mijn leven en dan met name voetbal. Iedere week voetbal ik minimaal 2 keer in de week met mijn vrienden in een vriendenteam. Naast het zelf voetballen zit ik ook graag in het stadion of voor de televisie om voetbal te kijken.

De afgelopen 4.5 jaar ben ik werkzaam geweest in de supermarkt maar daar heb ik afscheid van genomen.  

Momenteel zit ik in het derde jaar van Business Studies aan hogeschool InHolland Alkmaar. Verder ondersteun ik naast mijn studie tweedejaars studenten van de studie Business Studies. Ik geef deze studenten extra bijles of begeleid hen bij moeilijke situaties die zich voor kunnen doen.

Het eerste deel van mijn studie bestaat uit het stagelopen en ik ben zeer blij en enthousiast dat ik de stageperiode mag doorbrengen bij Sparkling People.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?