Even voorstellen

Mijn naam is Stijn ten Hoeve, 19 jaar oud en ik woon in Heemskerk. Ik heb na de middelbare school de Mbo-opleiding Marketing en Communicatie gevolgd op het Regio College in Zaandam. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de Hbo-opleiding Business Studies op het Inholland Alkmaar.


In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af. In de weekenden vind ik het leuk om naar feestjes of festivals te gaan. Ik vind sporten erg leuk om te doen, met name de sportschool, voetbal, skiën en hardlopen. In de wintergeef ik skiles bij het Skicentrum Heemskerk. In de zomer werk ik in de sales, bij Trust Marketing Haarlem. Ik ben een groot Ajax fan en vind dan ook erg leuk om regelmatig de thuiswedstrijden in het stadion bij te wonen.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?