Even voorstellen

Hola! Ik ben Emmanuel en sinds september 2022 werk ik bij Sparkling People als Marketeer! Heel lang wist ik niet welke richting ik op wilde met mijn carrière. Na een reis door Australië en een onafgemaakte Psychologie studie kwam ik erachter dat ik marketing heel tof vindt, met name de creatieve en psychologische kant ervan. 

Mijn hobby's zijn sport en muziek. In mijn vrije tijd speel ik graag wat deuntjes op de gitaar en ook streef ik er naar om minstens vier dagen in de week te sporten, doordeweeks in de gym en op zaterdagen op het voetbalveld met de boys. Verder haal ik voldoening uit het afspreken met mijn vrienden. Daarnaast ga ik graag op ontdekking naar nieuwe locaties tijdens avontuurlijke reizen. 

Sparkling People geeft mij de kans om plezier, creativiteit, avontuur en werk te combineren, waardoor de keuze snel gemaakt was! 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?