Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Erwin en ik loop sinds 5 september 2022 stage bij Sparkling People voor mijn opleiding Commerciële Economie aan de HVA. Naast mijn opleiding voetbal ik bij de voetbalvereniging Reigerboys in Heerhugowaard. Hier voetbal ik samen met mijn vrienden in een vriendenteam en winnen wij vaak de derde helft. Ik drink graag met mijn vrienden een biertje of doe leuke activiteiten met mijn vrienden. Op mijn vrije dagen of in het weekend ben ik werkzaam bij LVS Verwarming BV waar ik veel verschillende taken heb. Bij dit bedrijf werken veel vrienden en kennissen van mij waardoor het erg gezellig is.  Ik verheug mij op de komende 20 weken bij Sparkling People en ik hoop veel nieuwe dingen te leren.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?