Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Jurre Berendse en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Heemskerk, waar ik samen met mijn ouders en broertje woon. Ik heb op de middelbare school het VWO afgerond. Daarna ben ik naar de hogeschool Inholland in Alkmaar gegaan. Ik zit daar op dit moment in het derde jaar van de Hbo-opleiding Business Studies.

Ik vind mijn sociale contacten erg belangrijk, dus spreek ik graag af met vrienden om wat te gaan drinken. Ik ben sportief aangelegd. Ik speel voetbal en tennis en ga daarnaast een aantal keer in de week naar de sportschool. Ik werk bij een hoveniersbedrijf genaamd Hans Koning. Hier werk ik op dit moment vooral in de vakanties.

Voor het komende halfjaar ga ik stage lopen bij Sparkling People. Ik verheug me op deze tijd en hoop veel te leren van het gezellige team.

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?