Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Jhelisa, sinds kort woon ik op Bali en mag ik mijzelf Remote Recruiter noemen bij Sparkling People International.

 

Een mensenmens, is hoe vrienden en familie mij zouden omschrijven. Dat is dan ook het stukje dat mij het meest aanspreekt in het recruitment vak. Een extra motivatie is het vaak mee hebben gemaakt van recruitment processen, bij mijn familieleden, waardoor ik dacht: dit kan én moet anders. Ik zou dit graag zien met een glimlach en laat dat nou net zijn wat bij Sparkling People voorop staat.

 

In mijn vrije tijd omring ik mij graag met al mijn geweldige vrienden en familieleden, maar kan ik ook wegdromen bij een goede zonsondergang in mijn eentje.

Ik kijk ernaar uit geweldige mensen te koppelen aan geweldige bedrijven en andersom, hopelijk ben jij next!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?