Even voorstellen

Hi!

 

Ik ben Vince, 23 jaar oud en ik kom uit Beverwijk. Ik werk sinds oktober 2022 bij Sparkling People als Recruiter en heb het hier enorm naar mijn zin. Na 8.5 jaar in een supermarkt gewerkt te hebben, werd het voor mij tijd voor iets nieuws. Als sportmarketing student aan de Johan Cruijff Academy/HVA wist ik al dat mijn toekomst in de commercie zou liggen. Ik ben op zoek gegaan en kwam via via met Gina in contact. Op een zeker moment werd ik, liggend op een strand bed op Zakynthos, gebeld door Gina met de vraag of ik bij Sparkling People wilde komen werken als Recruiter.

 

Ik ben dol op reizen! Zo ben ik naar Lapland en IJsland geweest. Op beide plekken heb ik het Noorderlicht mogen aanschouwen.

In de toekomst wil ik een wereldreis maken. Naast reizen sport ik ook graag. Ik speel tennis en volleybal, en zodra de eerste pistes weer opengaan, trek ik naar de Alpen voor een mooie ski reis! Ook loop ik graag hard of pak ik de racefiets voor een leuk rondje. Als ik mezelf in drie woorden zou omschrijven, dan zou ik kiezen voor de woorden: vrolijk, avontuurlijk en ambitieus.

 

Ik ga graag het avontuur aan! Hopelijk kan ik jou ook helpen in jouw zoektocht naar een nieuw avontuur!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€12,40 per uur
Alkmaar

Productiemedewerker

Fulltime, Part-time | MBO, Overig

Voor een mooi bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke baan, en wil je parttime of fulltime aan de slag? Werk jij nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?