Even voorstellen

Mijn naam is Rutger Kamper, ik ben 30 jaar en ik kom uit Alkmaar. Ik woon en werk al een paar jaar in deze mooie stad en geniet er nog elke dag van! In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, zoals fitness, hockey en hardlopen. Voor mijn ontspanning kijk ik graag een film of serie. Ook lees ik graag een boek, het liefst op het terras bij de plaatselijke horeca.

Zelf heb ik jarenlang mensen blij gemaakt in de horeca. Tegenwoordig maak ik nog steeds graag mensen blij, maar nu door ze te helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Dankzij de uitdaging van het werk kan ik mezelf verder ontwikkelen. Daarnaast haal ik veel zingeving uit het werk door mensen die zich ook verder willen ontwikkelen naar die plek te brengen!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€12,40 per uur
Alkmaar

Productiemedewerker

Fulltime, Part-time | MBO, Overig

Voor een mooi bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke baan, en wil je parttime of fulltime aan de slag? Werk jij nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?