Even voorstellen

Hi hi,

Ik ben Anne en ben opgegroeid in Amersfoort. Van jongs af aan heb ik een passie voor reizen ontwikkeld, en na in verschillende landen te hebben gewoond en gewerkt mag ik 'Remote Recruiter op Bali bij Sparkling People' aan mijn lijst toevoegen. 

Ik ben in het recruitment gerold tijdens de Corona pandemie. Hiervoor zat ik voornamelijk in de hospitality en heb ik ook mijn studie Hotel- and eventmanager afgerond. Maar zo als vele had ik ook geen keus om verder te kijken. Gelukkig heeft recruitment en hospitality een groot raakvlak: Mensen helpen en blij maken. Dat is waar ik energie uithaal en wat ook in mijn persoonlijke leven sterk naar voren komt.

Verder houd ik ontzettend van sporten en naar sport kijken. Maar kan ik ook heel goed 3 boeken in 1 week uitlezen. 

Hopelijk spreken wij elkaar snel en kan ik jou aan een toffe werkplek helpen! 


Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€12,40 per uur
Alkmaar

Productiemedewerker

Fulltime, Part-time | MBO, Overig

Voor een mooi bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke baan, en wil je parttime of fulltime aan de slag? Werk jij nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?