Even voorstellen

Hi! Ik ben Michelle en ik ben 22 jaar. In januari 2022 heb ik mijn geboorteplaats Zaandam ingeruild voor het mooie Haarlem. Iedere keer wanneer ik mijn voordeur open, voelt het alsof ik op vakantie ben.

Over vakantie gesproken: afgelopen zomer heb ik mijn passie voor reizen ontdekt. Na een maandje herinneringen maken op Bali heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan: werken bij Sparkling People. Met ervaring in de horeca en met het geven van personal training en groepslessen als zzp-er is dit een hele andere tak van sport.

Wel weet ik zeker dat ik mijn avontuurlijkheid, energie, enthousiasme en ondernemingsdrive kwijt kan bij Sparkling People en samen met het gezellige team, leuke mensen kan koppelen aan mooie bedrijven!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Card Image
€12,40 per uur
Alkmaar

Productiemedewerker

Fulltime, Part-time | MBO, Overig

Voor een mooi bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke baan, en wil je parttime of fulltime aan de slag? Werk jij nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?